Domény bez komplikácii

Platená reklama  /  19. 01. 2004, 00:00

Rýchla registrácia domén bez komplikácii bude určite motivovať mnohých k budovaniu on-line identity a nových projektov.

Že registrácia domén sa dá objednať a využívať aj bez zbytočných komplikácii a bez overovania dokladov u notára, sa môžete presvedčiť na stránke www.registraciadomen.sk. Prevádzkovateľom tejto zaujímavej služby je www.syphon.sk, poskytovateľ webhostingových služieb. Základnou myšlienkou je poskytnúť on-line registráciu .COM, .NET, .ORG, .BIZ a .INFO domén.

Okrem registrácie je pre každého klienta dostupné web rozhranie, pomocou ktorého môže kedykoľvek meniť mená NS serverov, kontaktné informácie, uzamknutie domény proti zmene registrátora a vlastníka a všetky podstatné parametre domény. Ďalšie nastavenia sú spojené s prepracovaným systémom DNS služieb, ktoré má každý klient k dispozícii a plne pod kontrolou. Klient si teda môže nastavovať presmerovanie e-mailov, presmerovanie URL adries a štandardné DNS záznamy typu A, CNAME, MX...

DNS s SMTP servery na presmerovanie sú zálohované na piatich nezávislých serveroch a všetky nastavenia sú vykonané do troch sekúnd. Spomenuté služby, vrátane on-line objednávky a platby, sú v zahraničí štandardom a komfortom, ktorý môžu teraz využívať všetci, ktorí majú záujem o registráciu domén .COM, .NET, .ORG, .BIZ a .INFO. Cena registrácie je 590 Sk,- na 1rok, cena obsahuje mnoho dodatočných a veľmi užitočných služieb.

Pre návštevníkov internetového denníka inet.sk je pripravené prekvapenie. Pokiaľ sa rozhodnete využiť služby na stránke www.registraciadomen.sk, môžete použiť kupón na uplatnenie zľavy 50 SK pri každej objednávke. Stačí, ak pri objednávaní zadáte meno kupónu “inet.sk”.


www.registraciadomen.sk

Neprehliadnite: