Internet po 3. minúte zadarmo aj v roku 2004

Matúš Serdula  /  19. 12. 2003, 00:00

Chcete vedieť ako môžete aj v roku 2004 telefonovať a surfovať po 3. minúte zadarmo? Dozviete sa to v tomto článku. Taktiež si môžete prečítať, ako Slovenské telekomunikácie hodnotia akciu „Bezplatné volania na každý deň“.

Od septembra je v platnosti akcia Slovenských telekomunikácií s názvom „Bezplatné volania na každý deň“. Jej platnosť mala pôvodne končiť v decembri 2003. Slovenské telekomunikácie sa však rozhodli platnosť akcie predĺžiť o ďalšie tri mesiace, a to až do konca marca 2004.

Táto akcia umožňuje uskutočňovať medzimestské hovory po 3. minúte zadarmo. Platí iba s volacími programami ST Mini, ST Standard a ST Maxi po prevolaní voľných minút. Dĺžka volania nesmie presiahnuť 60 minút. Počet takto uskutočnených hovorov nie je obmedzený.


UPOZORNENIE !!!
Akcia volania po 3. minúte medzimesto zadarmo skončila!


Akciu je možné využiť aj pri pripájaní na internet ak sa namiesto skráteného čísla použije klasické telefónne číslo. Keďže akcia platí iba pre medzimestské hovory, je potrebné použiť číslo s inou predvoľbou ako je predvoľba telefónnej linky, z ktorej je hovor uskutočnený. Viac sa dozviete v článku "Ako na internet po 3. minúte zadarmo? + čísla modemov".

Na akciu „Bezplatné volania na každý deň“ dostali Slovenské telekomunikácie od zákazníkov veľmi pozitívne reakcie. Vďaka nej spoločnosť zaznamenala celkové zvýšenie medzimestskej prevádzky o približne 70%. Nárast prevádzky v slabej a víkendovej tarife vysoko presiahol 100%.

Na základe celkového analyzovania medzimestskej prevádzky je možné povedať, že naši zákazníci využili túto akciu skutočne na telefonovanie. S potešením môžeme konštatovať že akcia splnila svoj zámer, ktorým bolo zviditeľnenie pevnej linky ako cenovo najvýhodnejšieho komunikačného prostriedku“, uviedol Ján Horažďovský, produktový manažér hlasových služieb Slovenských telekomunikácií, a.s.

Spoločnosť Slovenské telekomunikácie verí, že aj vďaka týmto cenovým akciám sa stane pevná linka nenahraditeľnou pre tých, ktorí potrebujú častejšie telefonovať alebo používať telefón na pravidelný kontakt s rodinou alebo blízkymi.

Súvisiace články:

Ako na internet po 3. minúte zadarmo? + čísla modemov


UPOZORNENIE !!!
Akcia volania po 3. minúte medzimesto zadarmo skončila!

Akcia platí iba pre volacie programy: ST Mini, ST Standard a ST Maxi. Platnosť akcie je do 31.3.2004 počas slabej prevádzky 19:00-7:00 v bežných dňoch, ako aj počas víkendov a sviatkov neobmedzene. Maximálna nespoplatňovaná dĺžka pripojenia je 60 minút. Platí iba pre medzimestské volania v sieti ST po prevolaní predplatených minút.

Neprehliadnite: