Informácie o dĺžke pripojenia a objeme prenesených dát zadarmo emailom

Peter Polakovič  /  09. 12. 2003, 00:00

Chcete vedieť koľko ste presurfovali? STOnline pripravili bezplatnú službu - emailovú notifikáciu o dĺžke pripojenia a objeme prenesených dát. Informácie o objeme prenesených dát sú určené ADSL zákazníkom, dial-upisti môžu oceniť údaje o dĺžke pripojenia. Svoje prístupové kódy pre permanentné DSL pripojenie do internetu môžu zákazníci STOnline využívať aj pre dial-up pripojenie prostredníctvom ISDN linky alebo klasickej telefónnej linky a modemu.

Emailovú notifikáciu si zákazníci môžu nastaviť prostredníctvom aplikácie na internetovej adrese https://www.stonline.sk/acc  na ktorej je zákazníkom k dispozícii taktiež podrobná štatistika ich jednotlivých internetových pripojení.

Nová služba je pridanou hodnotou k službám internetového prístupu a pomôže zákazníkom sledovať si svoje internetové výdavky.

Svoje prístupové kódy pre permanentné DSL pripojenie do internetu môžu zákazníci využívať v prípade potreby aj pre vytáčané, t.j. dial-up pripojenie prostredníctvom ISDN linky alebo klasickej telefónnej linky a modemu. Službu môžu využívať všetci zákazníci služieb ST Online DSL (DSL DATA, DSL FLAT), ktorí majú dynamicky prideľovanú IP adresu (t.j. nemajú k svojmu prístupu zakúpenú službu Pevná IP adresa). Pre zákazníkov s pevnou IP adresou pripravuje Internet ST Online technické riešenie, ktoré aj im umožní v blízkej budúcnosti využívať tento benefit.

zdroj: tlačová správa ST

Neprehliadnite: