Vianočná kampaň Internet ST Online: Výhodná ponuka od ST Cl@usa

Tlačový servis  /  19. 11. 2003, 00:00

Slovenské telekomunikácie pripravili pre svojich zákazníkov na koniec roka Vianočnú kampaň Internet ST Online. Jej cieľom je podporiť predaj internetových služieb, zvýšiť užívateľský komfort internetových užívateľov a tiež priniesť pod vianočný stromček počítačovú zostavu tým, ktorí doteraz nemali možnosť vyskúšať si internetové služby od Internet ST Online.

Všetci zákazníci, ktorí si počas kampane objednajú služby pripojenia do internetu s 30 % zľavou, majú šancu vyhrať jeden z 30 digitálnych fotoaparátov Olympus C-720 UZ. Navyše, súčasní zákazníci Internet ST Online môžu počas vianočných prázdnin surfovať kedykoľvek bez príplatkov.

Vianočnú kampaň Internet ST Online, ktorá potrvá od 15. novembra do 31. decembra 2003, tvorí: 

- Zľava 30% na 6-mesačné programy DIAL Basic a DIAL Standard v analógovej kvalite.
- Všetci zákazníci, ktorí si objednajú počas kampane tieto produkty, budú zaradení do zlosovania o 30 digitálnych fotoaparátov. 

- PC zostava na splátky už za 1. 050 SK s DPH mesačne s operačným systémom Linux, alebo 1. 250 s DPH mesačne s operačným systémom Windows.
- Pre prvých 300 zákazníkov je pripravená tlačiareň a PC hra zadarmo od spoločnosti GE Capital Multiservis. 

- Akciová cena 2 299,- Sk s DPH na dva externé analógové modemy D-com a Microcom USB. 

- Počas vianočných prázdnin (20.12.2003 - 6.1.2004) sa budú môcť užívatelia služieb DIAL Basic a Kontakt pripojiť do internetu kedykoľvek bez toho, aby za pripojenia v pracovných dňoch od 8.00 do 18.00 museli platiť osobitný príplatok. 

- Balíček WEBpack za 1 290,- Sk bez DPH.
- Balíček obsahuje CD WEB Friend, ktoré umožňuje ľahkú a efektívnu tvorbu a publikovanie webových prezentácií aj pre úplných začiatočníkov. Jeho súčasťou je tiež služba WEB Standard od Internet ST Online v predplatení na šesť mesiacov a registráciu domény druhej úrovne v predplatení na jeden rok. Prezentácia produktov a služieb na internete je efektívny a dnes už aj nevyhnutný prostriedok na oslovenie existujúcich i potenciálnych zákazníkov. Určený je predovšetkým pre malé a stredné firmy, ktorým umožní vytvorenie webových stránok na profesionálnej úrovni.

Vianočná kampaň Internet ST Online je určená bytovým aj firemným zákazníkom, preto výhodnú ponuku na splátkový nákup počítačovej zostavy môžu využiť aj živnostníci. Služby ST Online sú dostupné prostredníctvom miest predaja Slovenských telekomunikácií, a. s , Call Centier a siete autorizovaných partnerov. Modemy, PC zostavy a balíček WEBpack sa predávajú len cez miesta predaja Slovenských telekomunikácií, a.s.

Neprehliadnite: