IT firma roka 2003 má aj TOP manažéra kvality roka 2003

Tlačový servis  /  06. 11. 2003, 00:00

Už druhý ročník súťaže 10 TOP manažérov kvality vyhlásil v rámci Národného programu kvality SR predseda Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, predseda Rady národného programu kvality SR a prezident Slovenskej spoločnosti pre kvalitu. Ocenenie „TOP manažér kvality roka 2003,“ na slávnostnom vyhlásení výsledkov súťaže včera v hoteli Slovakia v Žiline, prevzal Ing. Miroslav Doležal, CSc. – zmocnenec pre Integrované manažérske systémy ( IMS) spoločnosti Datalan, a.s.

Miroslav Doležal prijal ocenenie s veľkou radosťou:
Do súťaže boli nominovaní mnohí skvelí manažéri kvality. O to viac si vážim a ďakujem za ocenenie, ktoré mi hodnotiaca komisia udelila. Titul TOP manažér kvality však nie je len zhodnotením mojej práce, ale aj zásad a fungovania celého tímu našich zamestnancov postupujúcich v súlade s prísnymi normami SMK. Pre spoločnosť, ktorá je aj držiteľkou titulu IT firma roka, je napokon kvalita povinným elementom pre udržanie si postavenia na trhu a najmä dôsledné uspokojenie potrieb zákazníka.“ dodáva k oceneniu M. Doležal.

Hodnotiaca komisia, poverená schválením skupiny víťazov, posudzovala uchádzačov z hľadiska odbornosti, manažérskych zručností, záujmu o zvyšovanie vedomostí, podielu na budovaní systému manažérstva kvality a vytváraní dobrého mena firmy. O víťazoch súťaže rozhodla dňa 9. októbra 2003 na svojom zasadnutí v Lopušnej doline. Organizátorom a garantom súťaže je Slovenská spoločnosť pre kvalitu.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže 10 TOP manažérov kvality roka 2003 sa uskutočnilo 4. novembra 2003 o 19:00 hod. v hoteli Slovakia v Žiline, v rámci 10. ročníka medzinárodnej konferencie Svetový deň kvality, ktorá bude sprevádzaná podujatiami Európskeho týždňa kvality.

Neprehliadnite: