Najdlhšie Vianoce s EuroTelom!

Tlačový servis  /  04. 11. 2003, 00:00

Eurotel pripravil pre nových zákazníkov vianočnú ponuku. Každého zákazníka, ktorý si do konca decembra zakúpi mobilný telefón a k nemu si aktivuje jeden zo špeciálnych vianočných programov, čakajú Vianoce počas celého roka 2004. Až 52 víkendov za telefonovanie, SMS a MMS správy v sieti EuroTel neplatí. A k tomu dostane darček od – atraktívnu obojstrannú vestu Reebok v hodnote 2 500 Sk. Každý zákazník si môže vybrať mobilný telefón z naozaj širokej ponuky až 24 modelov.

EuroTel pripravil pre svojich zákazníkov špeciálne vianočné programy - 20+20Viac, 55Viac, 100Viac a 200Viac. Každý zákazník, ktorý si zakúpi akciový mobilný telefón a k nemu si aktivuje jeden z vianočných programov, až 52 víkendov za telefonovanie, SMS a MMS správy v sieti EuroTel neplatí! Navyše, každý zákazník získa darček od EuroTelu – vestu Reebok.

Táto ponuka platí aj pre zákazníkov, ktorým sa končí dvojročná lehota viazanosti a aj pre tých, ktorý sa rozhodnú prejsť z predplatenej karty EASY na jeden zo špeciálnych vianočných programov.

Vianočné mesačné programy zahŕňajú voľné minúty do všetkých sietí, 20 voľných SMS správ do siete EuroTel a od programu 55Viac a vyššie aj víkendové voľné minúty.

Vianočná ponuka EuroTelu platí pri zakúpení akciového mobilného telefónu a aktivácii jedného z vianočných programov do 31. decembra 2003. Ponuka na bezplatné telefonovanie, posielanie SMS a MMS správ platí počas víkendov a štátnych sviatkov. Ponuka platí počas 12 mesiacov odo dňa podpisu dodatku k Zmluve o pripojení na 24 mesiacov, prevolaní voľných minút a minutí voľných SMS správ v čase od 6.00 do 18.00 hod. Ponuka na darček od EuroTelu platí do vypredania zásob.

EuroTel pripravil aj skvelú ponuku až 24 mobilných telefónov, medzi ktorými nechýbajú ani štyri novinky značky Siemens: modely MC60, ST55, C60, A52 a samozrejme ani ďalšie značky. EuroTel ponúka aj telefóny, ktoré si môžu zákazníci kúpiť už za symbolickú 1 Sk.

Vianočný darček od EuroTelu – vestu Reebok, dostane každý nový EASY zákazník, ktorý si do 31. decembra 2003 zakúpi EASY kartu s programom EASY TEAM s telefónom alebo špeciálnu EASY kartu s 1000-korunovým kreditom za 1 499 Sk. EuroTel teraz ponúka svojim EASY zákazníkom až trinásť mobilných telefónov už od 2 490 Sk.

Neprehliadnite: