Pridajte sa na Facebooku ku slovenským Nikonistom!

Tlačový servis  /  07. 01. 2013, 00:00

Slovenskí priaznivci Nikonu, ktorí sa doteraz na sociálnej sieti Facebook združovali najmä na českej a medzinárodnej fanúšikovskej stránke, dostali od spoločnosti Nikon novoročný darček – svoj vlastný oficiálny profil. Na adrese https://www.facebook.com/somNIKON sa tak odteraz aj Slováci medzi prvými dozvedia o všetkých horúcich novinkách a eventoch zo sveta fotografovania, môžu zdieľať svoje snímky, ale aj fotografické tipy a triky.

 

 

Vďaka novému oficiálnemu profilu Som Nikon majú od Nového roka aj slovenskí fanúšikovia Nikonu možnosť „spriateliť“ sa so svojou obľúbenou značkou fotoaparátov a začleniť sa tak do komunity vášnivých profesionálnych, ale aj amatérskych fotografov.

 

Komunita ‚Nikonistov‘ je veľmi silná a iba na Facebooku sa k nej po celom svete hlásia státisíce užívateľov. Slovenským fanúšikom sme chceli dať rovnaký priestor na vedenie diskusie, výmenu skúseností či zdieľanie snímok, na ktoré sú hrdí. Na profile sa okrem toho ako prví dozvedia všetky novinky zo sveta Nikon a kedykoľvek sa na nás môžu obrátiť so svojimi otázkami. Pozývam ich teda pridať sa k nám, zapojiť sa do debaty a dobre sa baviť!“ hovorí Jitka Spoustová Staňková, PR manažérka spoločnosti Nikon.

 

Nezáleží na tom či Nikonom už fotíte, chceli by ste fotiť, alebo vás jednoducho zaujímajú aktuality, tipy a rady zo sveta fotografovania. Na stránke https://www.facebook.com/somNIKON vás iba jedno „Páči sa mi“ delí od členstva v rodine ľudí, s ktorými vás spája vášeň a nadšenie pre fotografiu. Tak čo - ste Nikon?

Neprehliadnite: