Vianoce herca Jamesa Franca okom Samsung GALAXY Camery

Tlačový servis  /  20. 12. 2012, 00:00

Herec a fotograf James Franco zrežíroval a sám si zahral v novom videoklipe spoločnosti Samsung. Zdieľa v ňom nielen zážitky z vianočných večierkov, ale aj fotografické tipy pre fotenie s GALAXY Camerou.

 

 

Spoločnosť Samsung v novej kampani na GALAXY Cameru spojila svoje sily s Jamesom Francomhercom nominovaným na Oscara, režisérom, fotografom, hudobníkom a básnikom. S využitím jeho vlastných skúseností s fotografovaním Franco nielen režíroval, ale tiež si sám zahral v novom klipe na GALAXY Cameru. Fanúšikovia budú môcť cez sociálne siete nahliadnuť do diania v Hollywoode a Franco ukáže používateľom, ako aj oni môžu počas vianočných sviatkov urobiť skvelé fotografie.

 

Od 18. decembra 2012 do 5. januára 2013 bude Franco testovať GALAXY Cameru vo víre sviatočných príprav, bude fotiť, upravovať a zdieľať fotografie na jeho osobných Twitter a Facebook stránkach.

 

 

Okrem toho v novom klipe poradí, ako najlepšie zachytiť okamih aj v tom najnáročnejšom prostredí. Prevedie divákov niekoľkými scenármi, ktoré by podrobili skúške aj tých najostrieľanejších fotografov. Ak si chcete pozrieť toto video, navštívte Samsung Mobile YouTube stránku www.youtube.com/samsungmobile.

 

V rozhovore o jeho zapojení sa do projektu Franco povedal: Potrebujem fotoaparát, ktorý mi umožní byť kreatívny, ale aj pracovať v pohybe. To je to, čo sa mi na GALAXY Camere páči. skvelé kreatívne nástroje ako Sprievodca fotografiami a je schopný moju prácu zdieľať okamžite.

 

Tento klip je tretím dielom spolupráce medzi Francom a spoločnosťou Samsung, po predchádzajúcej produkciuFact Checkers UnitaThe Ultimate Multi-taskerpre GALAXY Note 10.1.

 

GALAXY Camera je prvý prístroj, ktorý kombinuje:

  • Možnosť pripojenia inteligentného telefónu cez 3G + Wi-Fi sieť;

  • plné schopnosti Androidu 4.1 Jelly Bean, vrátane prístupu k viac než 600 000 aplikáciám v Google Play;

  • a vytvorenie snímok vo vysokej kvalite.

 

GALAXY Camera disponuje 21-násobným zoomom, snímačom 16M BSI CMOS s rozlíšením 16 Mpix a 15 rôznymi SMART režimami, umožňujúcimi zákazníkom snímať a okamžite zdieľať fotky profesionálnej kvality.

 

James Franco je hviezda mnohých záujmov, zvládajúci niekoľko profesií naraz a neustále sa vrhajúci do nových kreatívnych projektov. Vďaka jeho schopnosti nájsť inšpiráciu v akejkoľvek oblasti sa perfektne hodí pre prácu s GALAXY Camerou,uviedol Heesun Kim, riaditeľ celosvetového mobilného marketingu spoločnosti Samsung.Veríme, že James bude s GALAXY Camerou môcť teraz bez problémov a čakania fotografovať, upravovať a zdieľať jeho rušný život vo vysokokvalitných fotografiách. Jeho zážitky počas týchto vianočných sviatkov určite poskytnú pre jeho nasledovníkov veľa zábavy a dobrodružstva plných inšpirácie,dodal Kim.

 

Neprehliadnite: