Dynamics Slovakia sa dnes stal súčasťou LLP Dynamics

Tlačový servis  /  04. 12. 2012, 00:00

Zápisom do obchodného registra sa dnes spoločnosť Dynamics Slovakia s.r.o. oficiálne stala súčasťou skupiny LLP Group a začala používať nové obchodné meno LLP Dynamics Slovakia s.r.o. Spoločnosť je priamym pokračovateľom softvérovej divízie ORGA – TRADE a.s., najväčšieho partnera ERP riešenia Microsoft Dynamics AX na Slovensku so skúsenosťou s viac ako 30 implementáciami. Tím LLP Dynamics Slovakia je riešiteľom slovenskej lokalizácie produktu Microsoft Dynamics AX a to tak jazykovej, ako aj legislatívnej.

 

 

 

LLP Dynamics poskytuje podnikový softvér a poradenské služby najmä pre nadnárodné a miestne organizácie v Bulharsku, Českej republike, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku, kde implementuje riešenia Microsoft Dynamics v celej rade priemyselných odvetví. LLP Dynamics so sídlom v regióne strednej a východnej Európy má skúsenosti s viac ako 240 implementáciami Microsoft Dynamics NAV a s viac ako 90 Microsoft Dynamics AX implementáciami.

 

LLP Dynamics patrí medzi najlepších a najskúsenejších Microsoft Dynamics partnerov v regióne. Sme jedineční vo svojom prístupe k aplikácii Microsoft Dynamics pri jej implementácii v rôznych krajinách strednej a východnej Európy. S tímom Dynamics Slovakia spolupracujeme už dlhodobo na jednotlivých projektoch a toto spojenie považujeme za pozitívny krok nielen pre našu skupinu, ale hlavne pre spoločnosti využívajúce naše služby,“ povedal Bojidar Krapchev, managing partner LLP Dynamics CEE.

 

Našim zákazníkom v segmente veľkých a stredných podnikov prinášame už vyše 10 rokov s Microsoft Dynamics AX vždy to najlepšie riešenie pre trvalo udržateľný rast. Kvalitu na najvyššej úrovni garantujeme aj pod novou značkou,“ povedal Miroslav Littmann, obchodný riaditeľ LLP Dynamics Slovakia.

 

S rýchlo rastúcim počtom firiem, ktoré v Európe využívajú Microsoft Dynamics AX, potrebujeme silných regionálnych partnerov, akým je v krajinách strednej a východnej Európy skupina LLP Dynamics. Sme radi, že sa na Slovensku spojili s jedným z našich najdôležitejších partnerov v regióne, čo zvyšuje hodnotu pre podnikanie na báze Dynamics AX z pohľadu váhy, medzinárodnej skúsenosti a špecifického priemyselného know-how,“ uviedol Hans Zagler, managing partner Network Microsoft CEE HQ.

Neprehliadnite: