Uľahčite si prácu a doprajte si spoľahlivý softvér po celý rok 2013!

Tlačový servis  /  03. 12. 2012, 00:00

Predvianočné obdobie plné zhonu je opäť tu. Predtým, ako sa rozsvieti stromček na Štedrý večer je potrebné urobiť ešte veľa práce nielen doma, ale aj v zamestnaní. Povinností na prelome roka je kopa, o čom vedia svoje najmä účtovníci a mzdári. Kto im pomôže zvládnuť toto hektické obdobie koncoročných účtovných uzávierok a legislatívnych zmien v mzdách? Ideálnym pomocníkom je správny a kvalitný ekonomický softvér. Teraz ho môže každý firma získať s Vianočnou zľavou 25%-35%.

 

 

V priebehu decembra 2012 si môže každá firma alebo živnostník uľahčiť povinnosti v účtovníctve, mzdách alebo stavebných rozpočtoch nákupom správneho a kvalitného softvéru. Softvéru, s ktorým bude po celý rok 2013 pripravený na legislatívne zmeny a nič v ňom nebude musieť nastavovať ručne. Ekonomický a stavebná softvér KROS teraz môžu všetci záujemcovia získať oveľa výhodnejšies Vianočnou zľavou 35%.

Opäť sme pripravili pre slovenské firmy zaujímavú akciu Vianočné zľavy 35%, v ktorej môžu získať overené softvérové riešenia účtovníctva, miezd alebo stavebných rozpočtov so zľavou 25% - 35%., potvrdil Mgr. Jiří Galdia, vedúci marketingového oddelenia.Používateľ k programu získa aj Balík podpory na celý rok 2013, takže sa nemusí obávať legislatívnych zmien, ktoré počas roka 2013 prídu. Stačí, ak si bezplatne stiahne aktuálnu verziu.dodal Galdia.

Byť používateľom KROS sa oplatí. Pre tých, ktorí začali využívať programy KROS v rokoch 19952006 je pripravená vernostná zľava vo výške 35 %. Tí, ktorí si zakúpili program v rokoch 20072012, poteší vernostná zľava 30 %. Pre klientov, ktorí ešte nemajú zakúpený program KROS, platí zaujímavá Vianočná zľava 25 %.

Zľavy platia na kúpu nového programu aj na jeho rozšírenie. Navyše, zľavy platia aj na ľubovoľné školenie na počítači, čo je výhodné najmä pre nových používateľov. K novému programu môžu výhodne získať aj praktické školenia na zaujímavé témy vhodné pre začiatočníkov. Vianočné zľavy sa vzťahujú aj na všetky príručky k programom a odborné publikácie, ktoré obsahujú praktické návody a riešenia ekonomických a mzdových otázoknapr. Príručka pre začínajúcich mzdárov alebo DPH v kocke.

Viac informácií nájdete na www.kros.sk/akcia

 

Neprehliadnite: