chello zavítalo na Kramáre a do Krasňian

Redakcia Inet.sk  /  03. 11. 2003, 00:00

Širokopásmová internetová služba "chello", ktorú poskytuje spoločnosť UPC Slovensko, bude od 1. novembra sprístupnená aj na bratislavských Kramároch a v Krasňanoch. chello tak bude dostupné v šiestich nasledovných mestských častiach a sídliskách hlavného mesta – v Starom Meste, Petržalke, Lamači, Rači, na Dlhých Dieloch, Kramároch a v Krasňanoch.

chello je širokopásmová internetová služba, za ktorú používateľ platí iba jeden fixný mesačný paušál bez ohľadu na čas strávený na internete. Je niekoľkokrát rýchlejšia a kvalitnejšia ako dial-up pripojenie, či ISDN. V porovnaní s ADSL prístupom na internet má tú výhodu, že používateľ platí iba jeden účet a neplatí za objemy prenesených dát nad stanovenú kapacitu. Medzi ďalšie výhody chello patrí, že si nevyžaduje prechod na drahší telefónny paušál, neobsadzuje existujúcu telefónnu linku a umožňuje paralelné sledovanie káblovej TV.

V novembri prvý paušál za 1 Sk, inštalácia za 1 Sk, 0 Sk depozit za modem

Od začiatku októbra UPC Slovensko zvýšila rýchlosť prijímania dát z internetu prostredníctvom služby chello z pôvodných 392 na 512 Kb/s. Rýchlosť odosielania dát je 128 Kb/s. Cena za zriadenie tejto služby sa naopak znížila, pretože inštalačný poplatok v novembri predstavuje 1,- Sk a používateľ navyše neskladá žiaden depozit za káblový modem. Fixný mesačný paušál je 1699,- Sk. Zákazníci, ktorí si objednajú chello v novembri, získajú navyše prvý paušál iba za 1 Sk!

(zdroj: tlačová správa UPC)

Zaujímavé články:

Chello chce predbehnúť ADSL - zvyšuje rýchlosť a znižuje ceny

Vysokorýchlostné UPC chello aj v bratislavskej Rači

ADSL aj v krajských mestách už v septembri

Hello – kde je to Chello?

ADSL - o čom to vlastne je?

Neprehliadnite: