Skladba "Life's Good" zaplavuje svet, hrá v nej "Little Psy" z Gangnam Style

Tlačový servis  /  23. 11. 2012, 00:00

Spoločnosť LG Electronics (LG) pripravila interaktívny videospot so skladbou zloženou špeciálne pre konkrétneho užívateľa. Stačí vložiť svoju fotografiu a meno, a potom už stačí si len vypočuť pesničku "Život je fajn". V klipe hrá aj juhokórejská detská hviezda Min-woo Hwang, ktorý si hovorí "Little PSY" a ktorého typický tanec si získal aj rad svetových hviezd. Malý Minwoo je známy aj z celosvetového klipu Gangnam style.

 

 

"Chceli sme vymyslieť zábavnú, zaujímavú a zároveň zmysluplnú spoluprácu s našimi fanúšikmi. Hlavným cieľom tejto celosvetovej kampane je zvýšiť povedomie o značke LG, upevniť brand positioning medzi mladými ľuďmi a rodinami s deťmi," hovorí Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics CZ.


Ide o špeciálnu webovú aplikáciu www.lifesgoodlg.com aj v českom jazyku, ktorá umožňuje svojim užívateľom nahrať svoju fotografiu zo svojho počítača alebo použiť fotografiu zo sociálnej siete Facebook a ďalej vpísať do pripraveného poľa svoje meno. Každému fanúšikovi LG sa spustí videospot, v ktorom sa objaví v niekoľkých scénach jeho obrázok, napríklad na minci, v jukeboxe či na plátne vedľa Mony Lisy. Po prehratí pesničky "Life 's Good" je možné video spot zdieľať na Facebooku, na Twitteri alebo stiahnuť do svojho počítača (pomocou špeciálneho programu). Aplikácia je v súčasnej dobe dostupná v 17 jazykových mutáciách vrátane češtiny. LG bude tento promo projekt propagovať na webových stránkach a sociálnych sieťach - Facebook, Twitter, YouTube.


V skladbe "Life 's Good" vystupuje juhokórejská detská hviezda Min-woo Hwang, ktorý si hovorí "Little PSY", a ktorý tiež tancuje vo svetovo známom klipu Gangnam Style. Sedemročný Min-woo Hwang sa objavil v súťaži "Kórea má talent", následne natočil s hlavným predstaviteľom video Gangnam Style, ktorý sa vzápätí stal celosvetovým megahitom. "Vďaka tomuto úspechu dostal Little PSY lukratívnu ponuku od spoločnosti LG, ktorá s ním natočí reklamu v Hollywoode," doplnil

Neprehliadnite: