Fotoaparáty Samsung radu NX a Galaxy TAB 7 vytvorili dokonalý pár

Tlačový servis  /  21. 11. 2012, 00:00

Fotografujte či nahrávajte, zdieľajte cez Wi-Fi, upravujte a odosielajte multimediálny obsah v priebehu pár okamihov vďaka exkluzívnej ponuke spoločnosti Samsung. Pri nákupe inteligentného fotoaparátu Samsung radu NX teraz získate tablet Samsung Galaxy TAB 7 len za 1 €. O túto jedinečnú kombináciu inteligentných zariadení môžete aj súťažiť prostredníctvom hravej aplikácie s názvom „Zdieľaj okamih“ na Facebooku.

 

 

Spoločnosť Samsung pripravila pre fanúšikov fotografovania špeciálny bonus. Od 29. októbra 2012 do konca roka 2012 môžu získať k nákupu fotoaparátov Samsung radu NX navyše aj tablet Samsung Galaxy TAB 2 7.0 za 1. Spojenie týchto dvoch zariadení prostredníctvom Wi-Fi rozširuje možnosti fotografovania predovšetkým v teréne a na cestách. Práve Samsung bol prvým výrobcom, ktorý svoje fotoaparáty obohatil o funkciu bezdrôtového Wi-Fi pripojenia.

 

Skupinové fotografie aj s fotografom

Prepojenie tabletu s fotoaparátom umožňuje napríklad jeho využitie ako vzdialeného hľadáčika a ovládača v jednom. Fotografi tak majú kompozíciu úplne pod kontrolou, aj keď jej súčasťou. Práve získané zábery nielen skupinových fotografií je možné spojením fotoaparátu a tabletu Samsung okamžite editovať a odosielať.

 

Zdieľajte okamih a súťažte

Prostredníctvom Facebooku a špeciálnej aplikácie nazvanej Zdieľaj okamih si môžu záujemcovia virtuálne vyskúšať, ako jedinečné spojenie fotoaparátu Samsung radu NX a tabletu funguje. Autor najvydarenejšej snímky vyhrá fotoaparát NX 1000 + tablet Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Ďalej je v hre fotoaparát Samsung WB150F a Samsung WB100. Aplikácia Zdieľaj okamih sa skladá z pár jednoduchých krokov:

 

1. V rámci aplikácie na Facebooku si používateľ vyberie z niekoľkých vopred pripravených scén vo forme panoramatických fotografií.

2. Pomocou virtuálneho fotoaparátu zachytí konkrétny detail scény, ktorý ho zaujal (virtuálnym fotoaparátom je možné aj približovať).

3. Používateľ sa presunie do virtuálneho tabletu, v rámci ktorého môže aplikovať na svoju fotografiu jeden z ponúkaných filtrov (sépia, BW, atď).

 

4. Nakoniec fotografiu uloží a môže ju zdieľať s priateľmi.

 

Ak chcete vyhrať fotoaparát NX 1000 + tablet Samsung Galaxy Tab 2 7.0., fotoaparát Samsung WB150F či Samsung WB100, vyskúšajte si aplikáciu Zdieľaj okamih od 12. do 25. novembra 2012. Každý súťažiaci môže uložiť 5 fotografií. Odborná porota zložená zo zástupcov spoločnosti Samsung následne vyberie 26. novembra 2012 desať najlepších fotografií, ktoré postúpia do druhého kola (každý súťažiaci môže postúpiť do druhého kola len s jednou fotografiou). Od 26. novembra do 2. decembra budú o víťazoch rozhodovať užívatelia. Víťazi budú následne vyhlásení 3. decembra 2012.

 

Fotoaparáty radu NX

Fotoaparáty Samsung radu NX v sebe spájajú výhody kompaktných fotoaparátov s profesionálnou obrazovou kvalitou zrkadloviek. Majú elegantné a tenké telo, vstavanú podporu Wi-Fi a prémiové funkcie, ako vysoké rozlíšenie 20,3 megapixelov (snímač typu APS-C) a výmenné objektívy od extrémne širokouhlých pre fotenie krajiniek po teleobjektívy s veľkým priblížením a univerzálnym zoomom pre každú situáciu. Unikátne tlačidlo i-Function umožňuje jednoduchý a rýchly prístup k ručne nastavovaným parametrom ako ISO, clona alebo expozičný čas.

 

Originálnou technológiou displejov Samsung zobrazuje realistickejší obraz a živšie farby, a to aj na priamom slnku. AMOLED displeje tiež umožňujú širšie pozorovacie uhly, ktoré veľmi praktické napríklad pri fotení z nadhľadu alebo podhľadu.

 

Neprehliadnite: