Samsung získal 27 ocenení za inovácie na veľtrhu CES 2013

Tlačový servis  /  20. 11. 2012, 00:00

V rámci kategórie Industry Specialty Awards získal Samsung dve ocenenia za najlepšie inovácie a štyri za eko-dizajn produkty, ktoré odrážajú záväzok spoločnosti Samsung vyvíjať nové technológie, ktoré efektívne využívajú prírodné zdroje.

 

 

Samsung vyhral na medzinárodnom veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2013 celkom 27 prestížnych ocenení za inovácie. Medzi víťazné produkty patria výrobky z kategórií TV, domáce kino, mobilný telefón, tablet, domáce spotrebiče, server, softvér a počítačový komponent.

 

Produkty boli posudzované panelom popredných nezávislých priemyselných dizajnérov, inžinierov, a zástupcov médií, ktorí oceňujú výnimočný dizajn a technológie špičkových produktov spotrebnej elektroniky z 29 krajín.

 

CES je najväčší veľtrh spotrebnej elektroniky na svete, ktorý každoročne organizuje Asociácia spotrebnej elektroniky (CEAConsumer Electronics Association), a ktorý za posledné štyri roky udelil spoločnosti Samsung 117 ocenení.

 

Samsung sa neustále snaží vytvárať prvotriedne a inovatívne produkty, obsah a služby. Preto nás veľmi teší, že nás odborníci takto ocenili,povedal YK Kim, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Samsung Electronics America, Inc.

 

Samsung získal dve významné oceneniaNajlepšia inovácia za Samsung televízor s uhlopriečkou 85 palcov a za Samsung Smart TV kameru.

 

Samsung UHD televízor s uhlopriečkou 85 palcov patrí medzi najväčší predávaný UHD (Ultra High Definition) LED televízor na svete. UHD TV od spoločnosti Samsung využíva inovovanú technológiu stmievania LED podsvietenia (dimming) a veľmi vysoký kontrast, aby zabezpečil hlboké, skutočné čierne a čisté biele farby pre lepší detail a bezkonkurenčnú čistotu obrazu. Tento televízor tiež ponúka silný a dynamický rozsah zvuku.

 

Samsung Smart TV kamera podporuje Full HD rozlíšenie a umožňuje využívanie funkcií Smart Interaction, ako je ovládanie gestami a rozpoznanie tvárí. Slúži pre Samsung Smart TV bez vstavanej kamery.

 

Medzi ďalšie ocenené produkty patria:

 

Samsung Galaxy Note 10.1, ktorý mení vnímanie tabletov tým, že ponúka jedinečné možnosti vytvárania obsahu pomocou stylusu, umožňuje využívanie multitaskingu s rozšírenými možnosťami multiskríningu a bezkonkurenčný výkon s 1,4 GHz štvorjadrovým procesorom.

 

Samsung Premium Ultrabook série 9 vo svojom tenkom a ľahkom tele snúbi výkonnosť a rýchlosť spolu s ohromujúcim displejom a originálnym dizajnom.

 

 

  • Samsung 2013 Smart LED TV série 7500 a 8000, rovnako tak, ako OLED TVocenenie za Dizajn a inžinierstvo 2013

  • Samsung EX2F SMART kompaktný fotoaparát

  • Samsung Indukčný sporák s flexibilnou varnou plochou

  • Samsung Galaxy S III

  • Samsung TecTiles

  • Samsung NL22B LCD Transparentný displej

  • Samsung 2GB LPDDR3 Mobilný DRAM čip

  • Samsung 64GB MicroSD Pamäťová karta

  • Samsung Exynos 5 Dual

  • Samsung Green DDR3 64GB LRDIMMocenenie Eco-dizajn. Veľmi moderný pamäťový modul navrhnutý pre serverové systémy používané na podporu infraštruktúry širokého spektra využitia servera.

 

Všetky produkty spoločnosti Samsung, ktoré získali ocenenie, budú vystavené počas medzinárodného veľtrhu CES 2013, ktorý sa koná od 8. do 11. januára 2013. Záujemcovia si ich budú môcť pozrieť v predajnom stánku Samsung č 12004 v centrálnej hale Kongresového centra Las Vegas. Vystavené budú tiež na odhalení CES Unveiled: Oficiálnej tlačovej konferencii medzinárodného festivalu CES, v nedeľu 6. januára od 16 do 19 hodiny v tanečnej sále Južných morí C (South Seas Ballroom C) v Mandalay Bay.

 

Viac informácií nájdete na http://cesweb.org/Awards/CES-Innovations-Awards.aspx.

 

 

Neprehliadnite: