Cestovné nabíjačky Verbatim výrazne predlžujú výdrž batérií iPadov a iPhonov

Tlačový servis  /  19. 11. 2012, 00:00

Výkonné a praktické nabíjačky Verbatim určené pre iPady, iPhony, chytré telefóny, tablety, čítačky e-kníh, Bluetooth handsfree súpravy a ďalšie zariadenia ponúkajú navyše až 10 000 mAh elektrickej energie.

 

Verbatim predstavuje svoj rad cestovných nabíjačiek. Rozširuje tak svoju ponuku oceňovaných riešení pre oblasť spotrebnej elektroniky a umožňuje majiteľom iPadov, iPhonov a iPodov telefonovať dlhšie, počúvať viac hudby, hrať viac hier a sledovať dlhšie videá bez obáv z vybitia batérií.
„Prenosná elektronika sa stala neoddeliteľnou súčasťou našich životov, ale s nárastom výkonu a väčšou mobilitou vzrástli aj obavy z nedostatočnej výdrže batérií,“ hovorí Simon Keighley, produktový manažér spoločnosti Verbatim. „Nový rad cestovných nabíjačiek Verbatim tieto obavy našich zákazníkov rozptyľuje a ponúka im univerzálne, praktické a prenosné riešenie. Ich výhodou je intuitívne používanie, jednoduché nabíjanie a v prípade potreby jednoduché pripojenie k mobilnému zariadeniu pre dobitie energie."
Nabíjačky sú dostupné v niekoľkých typoch kapacít a štýlov, vrátane modelu s kapacitou 10 000 mAh. Nabíjačky Verbatim predlžujú výdrž batérií, čo je ideálne pre obchodné cesty alebo dlhé výlety do prírody, kempovanie a podobné aktivity. Všetky nabíjačky majú tenký dizajn pre jednoduché prenášanie a ponúkajú zároveň dostatok energie pre nabíjanie aj tých energeticky najnáročnejších zariadení.
Napájací zdroj s dvoma USB konektormi
Praktickosť a flexibilita zlúčené v jednom zariadení: táto nabíjačka ponúka dva USB porty na nabíjanie. Môže tak súčasne nabíjať dva chytré telefóny alebo jeden chytrý telefón a jeden iPad tablet. Na jedno nabitie môže nabiť iPad na 100 percent kapacity a ešte zostane 40 percent na nabíjanie ďalšieho zariadenia. Plné nabitie predlžuje čas hovorov až o 42 hodín*, prehrávanie hudby až o 120 hodín* a prehrávanie videa až o 30 hodín*. Nabíjačka s dvoma USB konektormi je ideálna pre vášnivých cestovateľov a obchodníkov, ktorí sú často na cestách a hľadajú maximálnu prenosnú energiu. Môže sa pochváliť lítium-polymérovou batériou s veľmi vysokou kapacitou 10 000 mAh a zároveň aj tenkým dizajnom, vďaka ktorému ľahko vkĺzne do akejkoľvek cestovnej tašky, batohu alebo aktovky. Odporúčaná cena je 69,99 €.
Napájací zdroj AA
Ľahko transformuje akékoľvek štyri alkalické alebo dobíjacie AA batérie na ďalšiu energiu pre váš iPhone, iPod, zariadenie s micro USB portom, čítačku elektronických kníh alebo bezdrôtové slúchadlá
Bluetooth. Napájací zdroj AA eliminuje potrebu hľadať elektrické zásuvky, cestovné meniče napätia a elektrické adaptéry. Ponúka 100 % nabitie iPhonu počas jedného dobíjania. Vďaka svojej hmotnosti len 40 gramov je ľahší než samotný iPhone, a preto je ľahko nosiť ho neustále so sebou. Napájací zdroj AA poskytuje praktické dobíjanie energie pomocou tužkových batérií kdekoľvek na svete a predlžuje čas hovorov až o 8 hodín*, prehrávanie hudby až o 24 hodín* a prehrávanie videa až o 6 hodín*. Odporúčaná cena je 14,99 €.
Ultratenký napájací zdroj
Tento napájací zdroj s veľkosťou kreditnej karty bol navrhnutý s ohľadom na mobilných používateľov. Váži len 54 gramov a ľahko zapadne do každého vrecka či tašky. Vďaka lítium-polymérovej batérii s kapacitou 1 200 mAh a vstavanému USB káblu na nabíjanie je ultratenká nabíjačka určená všetkým, ktorí hľadajú vysoko prenosný zdroj energie, vrátane študentov, turistov aj obchodníkov. Je ideálny pre iPhony, chytré telefóny, iPody, MP3 prehrávače a malé Bluetooth prídavné zariadenia. Plné nabitie predlžuje čas hovorov až o 8 hodín*, prehrávanie hudby až o 23 hodín* a prehrávanie videa až o 6 hodín*. Odporúčaná cena je 24,99 €.
Prenosný napájací zdroj
Vrecková nabíjačka predlžuje čas hovorov a prináša viac energie na hranie hier počas rôznych neočakávaných udalostí, ako sú: omeškanie lietadla, uviaznutie v dopravnej špičke, alebo len ponúka viac zábavy. Vreckový napájací zdroj je praktický a štýlový. Je vybavený lítium-iónovou batériou s kapacitou 2 200 mAh a micro USB nabíjacím káblom, ktorý dodá dostatok energie pre oživenie vášho iPhonu, iPodu Touch/Nano/Shuffle a chytrých telefónov nabíjaných cez micro USB konektor. Ponúka 130 % nabitie iPhonu z jediného nabíjania. Predlžuje čas hovorov až o 14 hodín*. Odporúčaná cena je 29,99 €.
 

Neprehliadnite: