Spoločnosť Oracle vyhlásila svojich najlepších partnerov na Slovensku

Tlačový servis  /  14. 11. 2012, 00:00

Na konferencii Oracle Innovation Forum, ktorá sa uskutočnila 14. novembra 2012 v Bratislave, vyhodnotila spoločnosť Oracle Slovensko spoluprácu so svojimi obchodnými partnermi a  vyhlásila tých najlepších z nich. Hodnotenie prebiehalo na základe obchodných výsledkov v priebehu fiškálneho roka 2012 a schopnosti najlepšie využiť výhody, ktoré poskytuje partnerstvo so spoločnosťou Oracle. Ocenenie partnerom odovzdal generálny riaditeľ spoločnosti Oracle Slovensko, pán Maroš Herda.

 

 

Vyhlasovanie najlepších obchodných partnerov kopíruje všetky oblasti, v ktorých spoločnosť Oracle na slovenskom trhu pôsobí. tradične sa tak vyhodnocujú partneri za predaj aplikačných produktov Oracle, ku ktorým v prvom rade patria podnikové informačné systémy typu ERP a CRM, za predaj celosvetovo úspešných databázových a middleware produktov, za predaj hardvéru a integrovaných hardvérových a softvérových riešení, či za aktívnu spoluprácu na projektoch a šírení dobrého mena Oracle na Slovensku.

 

Absolútnym víťazom hodnotenia partnerskej spolupráce za rok 2012 sa stala spoločnosť Ditec, ktorá patrí medzi najvýznamnejších dodávateľov a integrátorov IT na Slovensku. Pozíciu najvýznamnejšieho partnera v oblasti predaja middleware produktov zaujala telekomunikačná spoločnosť GlobalTel, ktorá sa zároveň stala aj najdynamickejšie rastúcim partnerom Oracle v roku 2012. Najlepšie hodnotenie v kategórii Oracle ISV (Independent Software Vendor) Partner roku 2012 dosiahla spoločnosť Asseco Solutions, ktorá významne rozšírila rady zákazníkov svojich aplikačných riešení postavených na technológiách Oracle. V kategórii Oracle Hardware Partner roku 2012 sa na prvej priečke umiestila spoločnosť Tempest.

Začátek formuláře

 

Na Slovensku spolupracuje spoločnosť Oracle so 100 partnerskými spoločnosťami, členmi programu Oracle PartnerNetwork, a s dvoma distribútormi, spoločnosťami Asbis a Avnet, ktorí predstavujú významnú podporu pri skvalitňovaní starostlivosti o partnerov Oracle a zároveň umožňujú širšie oslovenie zákazníkov z radov stredných a menších spoločností.

 

Uplynulý rok prebehol v znamení veľkého záujmu o integrované riešenie Oracle Exadata Database Machine a ďalšie produkty z rodiny Exa. Pred rokom otvorené Exadata Democentrum v spoločnosti Asbis v Bratislave predstavilo tento najvýkonnejší databázový stroj existujúcim aj novým zákazníkom aj partnerom, ktorí s jeho pomocou mohli otestovať svoje aplikácie a následne dosiahnuť nové certifikácie Oracle Exastack Ready, uviedol Maroš Herda, generálny riaditeľ spoločnosti Oracle Slovensko, a dodal:Oracle Exadata je produkt s veľkým obchodným potenciálom, vo svete sa ich predalo niekoľko tisíc a my veríme, že svojich zákazníkov si nájde aj na Slovensku, lebo ponúka mimoriadny výkon a umožňuje zjednodušenie celej informačnej infraštruktúry.

 

Neprehliadnite: