Inovované tlačové riešenia HP pomôžu digitalizovať kanceláriu a znížiť náklady

Tlačový servis  /  13. 11. 2012, 00:00

Nové tlačiarne HP LaserJet v kombinácii s inteligentnými nástrojmi Autonomy predstavujú najväčší technologický posun v oblasti kancelárskej tlače HP za posledných desať rokov

 

 

Spoločnosť HP predstavila nové revolučné modely tlačiarní HP LaserJet, ktoré výrazne zvyšujú produktivitu tlače pri súčasnom zachovaní cenovej dostupnosti. Sú výsledkom dlhodobého intenzívneho vývoja a v kombinácii s inteligentnými nástrojmi Autonomy predstavujú najväčší technologický posun v oblasti kancelárskych tlačiarní HP za posledných takmer desať rokov.

 

Naši zákazníci vyžadujú inovatívne tlačové technológie, prispôsobené ich pracovným procesom, ale zároveň hľadajú jednoduché a efektívne riešenia, ktoré im dokážu uľahčiť prácu,“ povedal David Lev, HP printer category manager pre Česko a Slovensko. „S HP získajú oboje – jednoduchú a bezkonkurenčne rýchlu tlač najvyššej kvality pre maximálnu efektivitu kancelárskych činností.“

 

HP LaserJet a cloud digitalizujú kanceláriu a zjednodušujú prácu s dátami

Firmy a organizácie, pôsobiace v oblasti štátnej správy, produkujú veľké objemy dát, kvôli čomu sa zvyšujú aj ich nároky na prácu s informáciami a ich riadenie. Modely HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c a HP LaserJet Enterprise colour flow MFP M575c poskytujú vysoký výkon tlače a zdieľania dokumentov. Zároveň sú odrazovým mostíkom do plne digitalizovaného sveta, pretože obsahujú aj dvojhlavý skener, technológiu HP EveryPage, zaisťujúcu spoľahlivé naberanie každého papiera pre tlač samostatne a dátový vstup, ktorý urýchľuje prechod z papierového prostredia kancelárie do digitálneho.

 

Multifunkčné tlačiarne HP Flow možno integrovať do riešení pre správu obsahu, ktoré využívajú softvér spoločnosti Autonomy, divízie HP. Tieto riešenia sú k dispozícii v tradičnej i cloudovej verzii. Kombinácia tlačiarní HP a riešení Autonomy dáva zákazníkom možnosť omnoho lepšie pracovať s informáciami, dokumentmi, audio a video obsahom, e-mailmi či webovými stránkami.

 

HP Flow CM Professional(1) prináša podnikové služby pre správu obsahu, vhodné najmä pre dynamicky rastúce firmy. Tieto riešenia štandardne ponúkajú veľmi vysokú bezpečnosť a preto sú vhodné aj do najnáročnejších prostredí typu bánk, právnických kancelárií, či burzy cenných papierov – a to i napriek tomu, že pripojenie sa dá uskutočňovať virtuálne odkiaľkoľvek cez bežný internetový prehliadač.

 

Ponuka cloudových riešení HP organizáciám pomôže zvyšovať tímovú spoluprácu a produktivitu. Umožňuje zadávanie, indexovanie, archiváciu, vyhľadávanie a tlač dokumentov prostredníctvom unikátneho, pre používateľov vysoko komfortného rozhrania, ktoré bolo vyvinuté s dôrazom na pohodlie a rôznorodé potreby zákazníka.(2)

 

Profesionálne multifunkčné tlačiarne HP Flow CM Professional a HP flow MFP dokážu zvýšiť produktivitu zamestnancov vďaka vyššej miere spolupráce a dobre organizovaným procesom, takže môžu venovať viac času zákazníkom a svojim obchodným stratégiám,“ uviedol Robert Dinkelacker, marketingový manažér pre tlačiarne HP LaserJet a podnikové tlačové riešenia v regióne EMEA. „Tieto nové riešenia HP sa veľmi osvedčili – tlač i skenovanie sú veľmi jednoduché a dokumenty vďaka cloudovému systému pre správu obsahu každý používateľ rýchle nájde.“

 

Riešenie HP Flow CM Enterprise sa skladá z niekoľkých technologických služieb pre správu podnikového obsahu (enterprise content management, ECM) vo veľkých organizáciách. Vďaka týmto službám veľké podniky a inštitúcie získajú okamžitý prístup ku kľúčovým informáciám a môžu integrovať, zjednodušovať, alebo automatizovať svoje procesy. Výrazne tak ušetria náklady, zvýšia produktivitu a zaistia ľahšie dodržovanie vnútorných predpisov.(3)

 

Tlač priamo v kancelárii zvyšuje produktivitu práce

Organizácie všetkých veľkostí teraz môžu jednoducho vyriešiť požiadavky na cenovo výhodnú, rýchlu a kvalitnú tlač.

 

Malé a stredné firmy sa môžu tešiť na dva nové modelové rady tlačiarní HP LaserJet Pro. HP tiež zavádza nové a rozšírené riešenia pre správu pracovných tokov dokumentov, ktoré v kombinácii s tlačiarňami HP LaserJet Enterprise zvyšujú a zjednodušujú produktivitu práce. Pre zamestnancov, ktorí často cestujú a vyžadujú mobilný prístup, HP ponúka ľahšie dostupnú tlač vďaka cloudovým riešeniam, ktoré podporujú aj mailbox Google Apps prostredníctvom utility HP ePrint Enterprise.(4)

 

Pre efektívnejšiu komunikáciu medzi tlačovými a elektronickými kanálmi zákazníka HP ponúka nástroje HP Exstream LiveSite Connector a HP Claims Correspondence 2.0. Riešenie HP Exstream LiveSite Connector kombinuje softvér Autonomy a technológiu HP Exstream pre konzistentnejšiu a lepšie zacielenú komunikáciu so zákazníkmi, využívajúcu pokročilé analytické nástroje. HP Claims Correspondence 2.0 znižuje čas, potrebný na vybavenie reklamácie či sťažnosti, umožňuje rýchlejšiu korešpondenciu a poskytuje lepší on-line prehľad o stave reklamácie vďaka prepojeniu obsahu dokumentov s konkrétnymi ľuďmi a procesmi.

 

Viac informácií je k dispozícii na webe www.hp.com/go/FallBizPrinting.

 

 

 

(1)Dostupnosť v EMEA sa očakáva počas jari 2013.

(2)Pre pripojenie ku cloudovému riešeniu je potrebný iba internetový prehliadač.

(3)HP Flow CM Enterprise predstavuje výber softvérových balíčkov, ktorý sa neponúka vo variante pre cloud, ale iba pre inštaláciu do klientských počítačov.

(4)HP ePrint Enterprise vyžaduje serverový softvér HP ePrint Enterprise. Aplikácia musí m k dispozícii k internetu pripojený smartfón BlackBerry s operačným systémom OS 4.5 či novším, iPhone® 3G alebo novšiu verziu, iPad® či iPod Touch® (2. generácie) s iOS 4.2 či novšiu verziu alebo zariadenie s OS Android® verziami 2.1, 2.2, 2.3, a samostatne zakúpenú službu bezdrôtového pripojenia k internetu, spolu so servisnou aplikáciou HP sprint. Verzia pre e-mail vyžaduje zaradenie, pripojené na e-mail a registráciu e-mailovej adresy. Riešenie sa ponúka pre tlačiarne triedy PCL5/6, PCL3, a PCL3GUI (od HP a iných výrobcov).

 

Neprehliadnite: