Muži majú radšej Telekom, ženám sa páči Orange

Tlačový servis  /  13. 11. 2012, 00:00

Na Slovensku máme desiatky providerov poskytujúcich internetové pripojenie. Portál www.porovnat.sk zisťoval, ktorý z nich je u Slovákov najobľúbenejší a prečo. Výsledky ukazujú, že muži preferujú Telekom, zatiaľ, čo u žien zase víťazí Orange.

 

 

Počas októbra 2012 zrealizoval portál www.porovnat.sk online anketu, ktorá zisťovala, kto je v súčasnosti medzi návštevníkmi portálu najobľúbenejším providerom. Zapojili sa doň desiatky respondentov, ktorí vyjadrili svoj názor. Lídrom bola spoločnosť Telekom s podielom viac ako 26 %, za ňou nasledoval Orange a prvú päťku ukončoval košický operátor ANTIK Telecom s podielom 7,3 %.

 

Zaujímalo nás, kto je v súčasnosti najobľúbenejší provider, v októbri sme uskutočnili prieskum medzi návštevníkmi portálu www.porovnat.sk a výsledky ukazujú, že medzi mužmi je najpopulárnejší Telekom, zatiaľ, čo ženám je najsympatickejší operátor Orange. Celkovo však vyhral provider Telekom, ktorého označilo najviac respondentov (prevažne mužov), pričom hlavným dôvodom bol dobrý pomer medzi cenou a rýchlosťou internetu. Pre rovnaký dôvod je obľúbený aj Orange, Slovanet či Swan. Výraznejšie sa odlišoval napríklad operátor ANTIK Telecom, ktorý je obľúbený predovšetkým kvôli triple play službám, hovorí Katarína Klučková, projektová manažérka portálu www.porovnat.sk.

 

Informačný portál www.porovnat.sk združuje takmer 70 providerov, ktorí majú v ponuke spolu viac ako 300 produktových variantov. Užívatelia si môžu na stránke pomocou formulára vyhľadať ponuky od rôznych operátorov, ktoré dostupné priamo u nich doma a bez poplatkov si navyše tieto služby aj priamo objednať.

Neprehliadnite: