Každoročné najväčšie stretnutie odborníkov Oracle sa blíži

Tlačový servis  /  29. 10. 2012, 00:00

Konferencia Oracle Innovation Forum v Bratislave predstaví najnovšie trendy v oblasti podnikového IT.

 

 

Oracle Innovation Forum, najväčšie stretnutie odborníkov, zákazníkov a partnerov Oracle Slovensko tohto roku prebehne 14. novembra 2012 v bratislavskom hoteli Crowne Plaza. Účastníci budú mať možnosť oboznámiť sa s aktuálnymi novinkami a trendmi v oblasti podnikového softvéru a hardvéru vrátane noviniek , ohlásených na celosvetovej konferencii Oracle OpenWorld, ktorá sa konala v septembri v americkom San Franciscu.

 

Oracle Innovation Forum prinesie návštevníkom pohľad ako Oracle zjednodušuje IT riešenia spojením hardvéru a softvéru a nasadením nových inovatívnych technológií. Získajú taktiež viac informácií o cloud computingu, spracovaní rozsiahlych dát, sociálnych a mobilných riešeniach. Budú mať možnosť vypočuť si príbehy zákazníkov Oracle o úspešnej transformácii ich podnikania. Dôležitým atribútom bude taktiež možnosť stretnúť sa s odborníkmi Oracle a sledovať ukážky nových produktov.

 

Úvodnú prednášku s témou „Architecting your Cloud“ bude mať Martin Vlek, Senior Director Webcenter & Cloud zo spoločnosti Oracle. Nasledovať budú prezentácie platinových partnerov konferencie – Accenture a ATOS IT Solutions and Services. Popoludní sa prednášky rozčlenia do piatich tematických blokov zameraných na dátové centrá, cloud, Fusion Middleware, podnikové aplikácie a služby.

 

Cloud, veľké objemy dát, mobilita či svet sociálnych sietí menia spôsob, akým je dnes možné riadiť svoje podnikanie. Cieľom našej konferencie je predstaviť zákazníkom zo Slovenska, ako môžu začať nové technológie využívať a ako je možné s ich pomocou ovplyvniť výsledky ich práce,“ uviedol Maroš Herda, generálny riaditeľ Oracle Slovensko.

 

Platinovými partnermi konferencie Oracle Innovation Forum sú spoločnosti Accenture a

Atos IT Solutions and Services, Gold partnerom firma ASBIS SK a Silver partnermi spoločnosti Beset a InterWay.

 

 

Podrobnosti o odbornej konferencii Oracle Innovation Forum a bezplatná registrácia je k dispozícii tu.

 

V minulom roku sériu konferencií Oracle v regióne Európy, Blízkeho východu a Afriky (EMEA) navštívilo vyše 15 500 odborníkov, ktorí si mohli vybrať z 820 rôznorodých prednášok a viac než 350 rečníkov.

 

Neprehliadnite: