MALL.SK najnovšie aj v mobilnej verzii

Tlačový servis  /  29. 10. 2012, 00:00

Mobilnú verziu svojich stránok spustila internetová nákupná galéria MALL.SK. Mobilný web, na ktorý sú majitelia smart telefónov automaticky presmerovaní, ponúka pre tieto zariadenia maximálnu možnú funkčnosť. Zákazníci prehliadajúci stránky na tabletoch vidia aj naďalej plnú verziu stránok.

 

 

Potrebám zákazníkov surfujúcich na mobilnom telefóne je podriadená celá koncepcia mobilných stránok. Dôraz kladie na minimálne objemy prenášaných dát, rad funkcií je v tejto verzii obmedzený. Tiež navigácia je priamočiarejšia, najnavštevovanejšie sekcie ponúka prednostne, aby sa zákazník dostal k cieľu rýchlo a bez zbytočnej "spotreby" dát.

"Ako posilňujeme ponuku rýchloobrátkového tovaru, dávala nám myšlienka mobilnej verzie stránok čím ďalej väčší zmysel. Chladničku si s veľkou pravdepodobnosťou zákazník cez mobil neobjedná, ale u krmiva, plienok alebo pracích prostriedkov môže byť situácia odlišná," opisuje riaditeľ MALL.SK Ladislav Csukás dôvody, ktoré viedli k spusteniu mobilných stránok.

"Odhadujeme, že v nasledujúcich rokoch podiel objednávok z mobilných zariadení, teda smart telefónov a tabletov, presiahne 10%, chceme preto byť na tento trend pripravení," dodáva Csukás.

Neprehliadnite: