Konferencia o informačnej bezpečnosti s rekordným záujmom

Tlačový servis  /  23. 10. 2012, 00:00

Na siedmy ročník konferencie Judgment Day zaregistrovala spoločnosť TEMPEST už viac ako 170 IT manažérov, bezpečnostných špecialistov a zástupcov technologických firiem. Ide o najvyššiu účasť v histórii tohto špecifického podujatia.

 

 

Záujem o konferenciu naznačuje rastúce dôsledky počítačovej kriminality na podnikanie. Ochrana biznisu a investícií sa dostáva medzi najvyššie priority manažérov a vlastníkov firiem,“ vysvetľuje Rastislav Chudík, marketingový riaditeľ spoločnosti TEMPEST a.s.

 

Jeden slovenský a sedem zahraničných spíkrov vám už tento štvrtok ponúknu rôzne pohľady na BYOD, detekciu podvodov, bezpečnosť webových aplikácií, aktuálne vírusy, bezpečnosť sociálnych sietí a cloudu. Kľúčovým spíkrom tohtoročnej konferencie bude Martin Smith, bývalý pilot a dôstojník Royal Air Force, odborník na boj proti kybernetickému terorizmu a priemyselnej špionáži. Martin je bývalý agent a má za sebou pestrú kariéru.

 

Konferenciu organizuje spoločnosť TEMPEST. Partnermi sú Cisco, Check Point, Symantec, HP, IBM a F5. Mediálnym partnerom konferencie je magazín Infoware.

 

Viac informácií vrátane registrácie nájdete na www.judgmentday.sk.

Neprehliadnite: