Samsung GALAXY S III mini – velikán v malom prevedení

Tlačový servis  /  12. 10. 2012, 00:00

Najnovší operačný systém Android 4.1, intuitívne ovládanie, Super AMOLED displej s veľkosťou 4 palce a dvojjadrový procesor. To všetko v jedinom kompaktnom smartfóne Samsung GALAXY S III mini.

 

 

Samsung Electronics Co., Ltd., popredný výrobca na trhu spotrebnej elektroniky a svetová jednotka v oblasti informačných technológií, predstavil Samsung GALAXY S III mini, zmenšenú verziu svojej vlajkovej lode v segmente mobilných telefónov, smartfónu Samsung GALAXY S III. Samsung GALAXY S III mini používateľom ponúka vysoký výkon, jednoduché intuitívne ovládanie a elegantný dizajn so Super AMOLED displejom s veľkosťou 4 palce.

 

Samsung GALAXY S III mini zdedil celkový vzhľad po GALAXY S III s tým rozdielom, že je všetko spracované v menšom podaní. Vďaka tomu sa ľahko a pohodlne uchopí a sa jednoducho ovládať jednou rukou. Jeho rozmery 121.55 x 63 x 9.85 mm. Mini pracuje s operačným systémom Jelly Bean, najnovšou verziou Android 4.1, s širokými grafickými možnosťami, rýchlymi prechodmi medzi obrazovkami a vylepšeným Google Now servisom, ktorý umožňuje kontextové vyhľadávanie.

 

Samsung GALAXY S III predstavuje novú koncepciu smartfónov, ktorá sa stala populárnou po celom svete. Sme preto radi, že môžeme jeho jedinečný dizajn a intuitívne vlastnosti ponúknuť používateľom v ďalšej, viac kompaktnej verzii nazvanej Samsung Galaxy S III mini, povedal JK Shin, prezident a riaditeľ IT & Mobile Communications divízie spoločnosti Samsung Electronics. Aj naďalej sa budeme snažiť o to, aby naše produkty uspokojili širokú škálu potrieb našich zákazníkov, dodal Shin.

 

Samsung GALAXY S III mini si vo svojom malom tele zachoval kľúčové vlastnosti GALAXY S III. Patrí medzi ne funkcia S Voice pre ovládanie telefónu hlasom, funkcia Inteligentné upozornenie, ktorá vás upozorní na zmeškané hovory a správy ihneď ako telefón vezmete do ruky alebo funkcia Smart Stay, ktorá prostredníctvom kamery sleduje vaše oči a necháva displej rozsvietený po celú dobu, po ktorú sa na neho pozeráte. Nechýba ani funkcia Priame volanie umožňujúca automaticky vytočiť číslo jednoduchým priložením telefónu k uchu.

 

K rýchlemu a jednoduchému zdieľaniu dát využíva prístroj funkciu S Beam, ktorá napríklad umožní zdieľať hudobný súbor s veľkosťou 10 MB v priebehu dvoch sekúnd jednoduchým kliknutím na druhý prístroj s aktivovanou funkciou S Beam. Telefón je ďalej vybavený 5 Mpix fotoaparátom. V súvislosti s fotením môžu používatelia využívať funkciu Buddy Photo Share, ktorá umožňuje jednoducho a priamo z fotogalérie zdieľať snímku súčasne so všetkými priateľmi, ktorí na fotografii zachytení.

 

Samsung GALAXY S III mini sa na slovenskom trhu objaví v druhej polovici novembra za cenu 359.

 

Pre multimediálny obsah a detailnejšie informácie navštívte www.samsungmobilepress.com.

 

 

Samsung GALAXY S III mini – Produktové informácie

Siete

HSPA 14.4/5.76 900/1900/2100

EDGE/GPRS 850/900/1800/1900

Displej

4.0” WVGA Super AMOLED

Čipset

Dvojjadrový 1GHz

Operačný systém

AndroidTM 4.1 (Jelly Bean)

Fotoaparát

5MP AF + LED blesk / VGA predný

Video

H.264, MPEG-4, H.263, VC-1

SorensonSpark, WMV7, WMV8

Nahrávanie / Prehrávanie: 720p

Audio

MP3, AMR-NB, AAC/AAC+/eAAC+,

WMA, OGG (Vorbis), FLAC

Ďalšie funkcie

Game/Video/ Readers/Music Hub

Kies, KiesAir

FM Radio (RDS)

TouchWiz

Google Mobile Services

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads

Konektivita

WiFi a/b/g/n, WiFi HT40

GPS/GLONASS

NFC

Bluetooth® 4.0(LE)

Senzory

Akcelerometer, digitálny kompas, svetelný senzor, gyroskop

Pamäť

8 GB, MicroSD až do 32GB + 8Gb RAM,

microSDup to 32GB

Rozmery

121.55 x 63 x 9.85 mm, 111.5 g

Batéria

1,500 mAh

 

* Všetky vlastnosti, funkcie, špecifikácie a ďalšie informácie o produkte uvedené v tomto dokumente, vrátane výhod, dizajnu, ceny, komponentov, výkonu, dostupnosti a schopnosti výrobku, môžu byť zmenené bez predchádzajúceho upozornenia alebo záväzku.

* Android, Google, Android Market, Google Maps, YouTube, Gmail, Google Talk a Google Search sú ochranné známky spoločnosti Google Inc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neprehliadnite: