Vyskúšajte si bezplatnú káblovku v Bratislave!

Tlačový servis  /  09. 10. 2012, 00:00

ANTIK dnes otvára prvé prezentačné miesto v luxusnej predajni spoločnosti ASUS v bratislavskom River Parku, kde si budú môcť záujemcovia vyskúšať, ako funguje SmartTVbox pre úplne bezplatnú digitálnu káblovku cez internet. Set-top box si môžu v predajni ihneď aj zakúpiť.

 

 

dnes si môžu záujemcovia o SmartTVbox od ANTIKu vyskúšať zariadenie osobne v bratislavskom River Parku. Set-top box pre bezplatnú digitálnu káblovku spustila dnes do predaja aj prvá luxusná a reprezentatívna predajňa spoločnosti ASUS na Slovensku, ktorá predstavuje vždy najnovšie a dizajnérske produkty z oblasti IT. Okrem ASUSu je SmartTVbox dostupný aj na medzinárodnom aukčnom portáli eBay a u jedného z najväčších distribútorov výpočtovej techniky spoločnosti AGEM Computers.

 

Lepšie je raz vidieť, ako stokrát počuť. Rozhodli sme sa umožniť zákazníkom vyskúšať si set-top box pre bezplatnú digitálnu káblovku osobne. V exkluzívnej predajni spoločnosti ASUS si môžu záujemcovia prvýkrát otestovať SmartTVbox v pohodlí a za asistencie odborného personálu. Priamo uvidia a vyskúšajú si, ako funguje archív televízneho vysielania, elektronický programový sprievodca a iné funkcie boxu. Pre bezplatný Vstupný balík s viac ako 20 televíznymi programami stačí, ak majú klienti doma bežné internetové pripojenie o priemernej rýchlosti 2 Mbit/s od ktoréhokoľvek providera, hovorí Vlastimil Lakatoš, manažér IPTV spoločnosti ANTIK Telecom.

 

Vstupný balíknovej bezplatnej káblovky je bez mesačných poplatkov, obsahuje viac ako 20 obľúbených staníc, medzi inými aj STV1, STV2, Markíza, Doma, Joj, Joj Plus, TA3, ČT1, ČT2, ČT24, Dajto a iné. Pre sledovanie TV pritom nie je potrebný počítač ani televízna alebo satelitná anténa. Viac na www.smarttvbox.sk.

 

Neprehliadnite: