Novým obchodným riaditeľom S&T Slovakia sa stal Juraj Saktor

Tlačový servis  /  04. 10. 2012, 00:00

Spoločnosť S&T Slovakia menovala do pozície nového obchodného riaditeľa Juraja Saktora. Ten vo funkcii vystriedal Miroslava Melicherčíka, ktorý v spoločnosti ostáva pôsobiť aj naďalej a v rámci manažérskeho tímu bude zastrešovať rozvoj nových obchodných príležitostí.

 

Spoločnosti S&T Slovakia sa darí dosahovať pozitívne výsledky a udržiavať si tak stabilnú pozíciu na slovenskom trhu IT služieb, o čom svedčí aj nárast tržieb o 80 % v prvom polroku 2012. K celkovej stabilizácii prispeli aj nedávna reštrukturalizácia, finančné posilnenie, ako aj vstup nových investorov do materskej spoločnosti.

Pozitívne výsledky sa darí spoločnosti dosahovať aj vďaka neustálym inováciám, využitiu našich silných kompetencií a snahe prinášať našim zákazníkom reálnu pridanú hodnotu. V tomto nastúpenom trende by sme radi pokračovali aj naďalej, vyjadril sa Juraj Saktor, nový obchodný riaditeľ S&T Slovakia.

Profil Juraja Saktora

Juraj Saktor pôsobil v S&T Slovakia do októbra 2012 na poste Business Development Director. Pred nástupom do S&T Slovakia pracoval 14 rokov v spoločnosti exe spol. s r.o. Prešiel viacerými pozíciami od vedúceho oddelenia služieb a riešení po senior konzultanta a od 1. septembra 2007 zastával pozíciu výkonného riaditeľa. Zodpovedal za firemnú stratégiu a plnenie celkovej vízie spoločnosti, koordináciu všetkých divízií, zastupovanie spoločnosti navonok, ako aj za budovanie obchodných a partnerských vzťahov.

Profil Miroslava Melicherčíka

Aktuálne pôsobí na pozícii Senior Business Advisor S&T Slovakia. Do S&T Slovakia prišiel zo spoločnosti Datalan, kde od roku 1994 pracoval na viacerých riadiacich obchodných pozíciách. V obchodných aktivitách sa zameriaval predovšetkým na verejný sektor, kde zaznamenal významné úspechy. Od roku 2001 do roku 2010 bol generálnym riaditeľom a členom predstavenstva spoločnosti Datalan.

 

Neprehliadnite: