Oracle Fusion Tap je k dispozícii aj pre tablet iPad

Tlačový servis  /  03. 10. 2012, 00:00

Spoločnosť Oracle oznámila dostupnosť nástroja Oracle Fusion Tap ako natívnej aplikácie pre tablet iPad, vďaka ktorej môžu užívatelia dosahovať vysokú pracovnú produktivitu naozaj kedykoľvek a kdekoľvek. Prevádzka aplikácie Oracle Fusion Tap, slúžiace na prevádzku na cloude založených podnikových aplikácií, vyžaduje iba jednoduchú inštaláciu z Apple App Store.

 

 

Aplikácia Oracle Fusion Tap sa automaticky personalizuje pre každého užívateľa, na jedinom mieste mu poskytuje potrebné funkcie, ktoré môže používať, aj keď práve nie je v kancelárii. Zaisťuje rýchle nájdenie potrebných informácií alebo spojenie na kolegov, presne tak, ako zodpovedá požiadavkám na fungovanie modernej agilnej firmy. Pracovať s aplikáciou je možné navyše aj bez prístupu na internet. Funkcie rozdelené do troch základných ponúk (connect,analyze,work) a ľahko použiteľné aj na riešenie komplexnejších úloh. Prístup k dôverným informáciám, ako napr. kľúčové ukazovatele výkonnosti, je, samozrejme, náležitým spôsobom zabezpečený.


Podniky aj poskytovatelia technológií sa musia prispôsobiť tomu, že mobilita teraz prestupuje celou organizáciou a pracovnými procesmi, zďaleka nejde len o predajné tímy, uvádza Carter Lusher z analytickej spoločnosti Ovum. Mobilný prístup sa z pridanej hodnoty stáva pre podniky nutnosťou. Mobilné aplikácie by mali poskytovať plnohodnotný prístup, umožňovať analýzu dát i vykonanie celej príslušnej pracovnej úlohy.

 

Neprehliadnite: