Alternatívne pripojenie od Slovanetu lacnejšie

Peter Polakovič  /  22. 10. 2003, 00:00

Slovanet, ktorý nedávno poskytol svojim existujúcim zákazníkom zvýhodnené pripojenie prostredníctvom produktov flexiLINE, oficiálne zverejnil ich nový cenník. Úprava sa dotýka všetkých služieb bezdrôtového pripojenia flexiLINE, čím klienti Slovanetu mesačne výrazne ušetria. Úspora za rok môže podľa typu služby činiť aj viac ako 20 000 Sk.

Využívanie bezdrôtovej technológie, ktorá oslobodzuje užívateľov od vysokých telekomunikačných poplatkov, sa tým stáva ešte výhodnejším. Pri bezdrôtovej technológií Slovanet garantuje minimálnu rýchlosť pripojenia a zákazník je nezávislý od monopolného poskytovateľa. Internet je pritom dostupný aj na miestach, kde ADSL technológia nesiaha.

Nárast predaja pripojenia do internetu bezdrôtovou technológiou, vyvolaný zverejnením podmienok poskytovania ADSL Slovenskými telekomunikáciami, sme sa rozhodli podporiť znížením cien. Mikrovlnná technológia, ktorá na rozdiel od ADSL umožňuje neobmedzené množstvo sťahovaných dát, si stále nachádza svojich zákazníkov,“ hovorí Ivan Kostelný, riaditeľ predaja Slovanetu. „Neplatenie telekomunikačných impulzov, veľká dostupnosť technológie, možnosť neobmedzeného sťahovania dát pri flexi speed produktoch, to všetko hovorí v prospech bezdrôtového pripojenia.“

Bezdrôtová technológia umožňuje pripojenie do internetu bez platenia drahých telekomunikačných impulzov Slovenským telekomunikáciám. Užívatelia sú spoplatňovaní na základe garantovanej minimálnej rýchlosti alebo množstva prenesených dát. Slovanet, ktorého služba flexiLINE je podľa vlastných prieskumov najpredávanejším produktom bezdrôtového internetu na Slovensku, znižuje ceny na všetky svoje produkty. V súčasnosti má Slovanet prístupové body siete flexiNET na poskytovanie internetu prostredníctvom mikrovlnnej technológie v 36 mestách Slovenska. Posledné z nich boli vybudované v Štúrove a v Brezne a Slovanet plánuje sieť flexiNET rozšíriť aj do ďalších miest.

(zdroj: tlačová správa Slovanetu)

Neprehliadnite: