Bezpečnosť a dostupnosť dát 2012: novinky v ochrane informačných systémov

Platená reklama  /  03. 10. 2012, 00:00

Konferencia Bezpečnosť a dostupnosť dát sa uskutoční 23. októbra 2012 v hotely Crowne Plaza v Bratislave.

Už 4. ročník úspešnej odbornej konferencie Bezpečnosť a dostupnosť dát opäť predstaví najnovšie poznatky a trendy jednej z najsledovanejších oblastí IT. Konferencia ponúkne prehľad noviniek a bezpečnostných produktov, ktoré spoločnostiam umožňujú zachovať dôveryhodnosť, dostupnosť a integráciu informácií spracúvaných a uchovávaných v informačných systémoch.

Návštevníci budú tiež môcť diskutovať s odborníkmi a zástupcami dodávateľov riešení vo výstavnej časti konferencie.

Spoločnosť ESET, spol. s.r.o., generálny partner konferencie, sa vo svojej prednáške bude venovať sociálnemu inžinierstvu a budovaniu povedomia o informačnej bezpečnosti v organizáciách. Účastníkom konferencie tiež predstaví novinky v segmente firemných zákazníkov.

Ako na „kontrolu a riadenie prístupu na webové aplikácie a ochranu pred únikmi dát“ , tým sa bude zaoberať vo svojej prednáške zástupca spoločnosti Check Point Software Technologies.

Spoločnosť F5 Networks predstaví svoje riešenia, ako zabezpečiť maximálnu dostupnosť a bezpečnosť poskytovaných webových aplikácií.

Abacus servery a úložné priestory budú zase témou predposlednej prednášky a konferenciu zakončí prednáška nazvaná Spoznajte nepriateľa vo vnútri vašej siete, s ktorou sa predstaví spoločnosť AEC, spol. s.r.o.

Viac informácií a registrácia

Odborná konferencia Bezpečnosť a dostupnosť dát sa uskutoční v utorok 23. októbra 2012 v hotely Crowne Plaza v Bratislave. Podrobný program, profily partnerov a formulár pre registráciu zdarma nájdete na http://bdd.exponet.sk.

Neprehliadnite: