SAP Afaria je pripravená na nástup iOS 6

Tlačový servis  /  24. 09. 2012, 00:00

Riešenie pre správu mobilných zariadení SAP Afaria bude okamžite podporovať nové kľúčové funkcie a zariadenia pracujúce s operačným systémom iOS 6. Kým organizácie a koncoví používatelia rýchlo zavádzajú tento veľmi obľúbený mobilný operačný systém v očakávaní spustenia predaja smartfónov iPhone 5, spoločnosť SAP je pripravená uspokojiť dopyt zákazníkov tým, že ponúka najlepšiu správu a zabezpečenie mobilných zariadení pracujúcich na iOS 6.

 

Mnohí z najväčších podnikových zákazníkov na celom svete závislí od riešenia SAP Afaria, ktoré im umožňuje bezpečnú správu zariadení, aplikácií a firemných politík pre všetky hlavné mobilné operačné systémy. V čase, keď stále viac podnikov začína uplatňovať prístupprines si vlastné zariadenie(BYOD), SAP Afaria odstraňuje problémy so správou a zabezpečením všetkých kritických podnikových dát a mobilných aplikácií na ľubovoľnom zariadení. Najnovší upgrade SAP Afaria podnikom umožní plne využívať, spravovať a zabezpečiť všetky zariadenia, ktoré prejdú na iOS 6.

 

V spoločnosti SAP v súčasnosti využívame viac ako 30-tisíc zariadení s operačným systémom iOS, ktoré spravované a zabezpečené prostredníctvom SAP Afaria. Toto číslo bude po príchode iPhone 5 ešte vyššie. Pracovníci predaja, ktorí ich využívajú, môžu bezpečne pristupovať k veľmi dôležitým informáciám týkajúcim sa účtov, produktov a zákazníkov, čo výrazne zlepšuje ich efektivitu a produktivitu,povedal Oliver Bussmann, riaditeľ interných informačných technológií, SAP AG.

 

Medzi hlavné nové funkcie iOS 6 bude patriť režim autorizácie, tzv.Authorized Mode. Organizáciám umožní efektívne predinštalovať aplikácie cez systém správy mobilných zariadení (MDM). Keď budú aplikácie v zariadeniach so systémom iOS nainštalované, podnikový IT personál bude môcť na diaľku vysielať pokyny na aktiváciu alebo na deaktiváciu konkrétnej aplikácie, a to na základe smerníc týkajúcich sa jednotlivých používateľov, alebo na základe oprávnení. SAP Afaria bude okrem toho podporovaťriadený prístup(Guided Access) iOS 6 prostredníctvom režimu autorizácie. Táto inovácia pomôže používateľom v maloobchodnom predaji, v servise u zákazníkov a v oblasti vzdelávania uzamknúť a načítať aplikácie iOS trojitým kliknutím tlačidla Domov. Keď bude riadený prístup aktivovaný, zariadenie bude spúšťať iba aktuálnu aplikáciu a bude chránené prístupovým kódom od iných funkcií. Riadený prístup okrem toho obmedzí dotykový vstup na niektorých častiach displeja.

Sme veľmi radi, že SAP môže okamžite začať podporovať nový iOS 6 od Apple. Organizácie, ktoré zavádzajú SAP Afaria, si vzhľadom na budúcnosť dobre zaisťujú svoje investície do mobilných zariadení, počnúc iPhone 5 cez Android po čoskoro vydané zariadenia s Windows Phone 8. Preto využívajú SAP Afaria ako najkomplexnejší a najotvorenejší softvér na správu a bezpečnosť mobilných zariadení v celom odvetví,povedal Sanjay Poonen, prezident divízie SAP pre mobilné riešenia.

 

 

 

 

Neprehliadnite: