Inet.sk oslavuje 10 rokov, pre návštevníkov má pripravené darčeky

Tlačový servis  /  26. 09. 2012, 00:00

Slovenský internetový portál Inet.sk v týchto dňoch oslavuje 10 rokov svojej existencie. Založený bol v septembri 2002, kedy vrcholil boj o lacnejší internet na Slovensku. A možno aj vďaka nemu bolo toto úsilie nakoniec úspešné.

V týchto dňoch Inet.sk oslavuje 10. narodeniny (stručná história Inet.sk). Pre svojich návštevníkov má pripravených niekoľko darčekov, ktoré bude postupne predstavovať. Určite sa je na čo tešiť.

Prvým darčekom je akciová cena registrácie .sk domény. Cez služby Webhosting Inet.sk a MikroHosting.sk si môžete zaregistrovať .sk doménu len za 10 € (12 € s DPH) ročne, čo je pravdepodobne najnižšia cena na trhu. Akciová cena platí pre všetky nové objednávky, pričom si nemusíte objednať webhosting. Táto cena je garantované aj pre nasledujúce roky, pokiaľ si budete pôvodnú objednávku predlžovať.  Objednávku však musíte vyplniť do 30. 09. 2012 (vrátane). Po tomto dátume bude stáť registrácia .sk domény 11,80 € (14,16 € s DPH) ročne.

Ďalšie darčeky a prekvapenia budú predstavené postupne. Už teraz Vám môžeme prezradiť, že sa môžete tešiť na nový Inet.sk, ktorý dostane úplne novú koncepciu. Preto pozorne sledujte Inet.sk, lebo už čoskoro sa môžete tešiť na veľmi zaujímavé zmeny.

Neprehliadnite: