Študent vytvoril hru k 20. výročiu spoločnosti TEMPEST

Tlačový servis  /  20. 09. 2012, 00:00

Spoločnosť TEMPEST vyhlásila počas leta súťaž pre študentov Fakulty informatiky a informačných technológií STU v Bratislave (FIIT STU). Študenti tak mali možnosť ukázať svoje schopnosti v oblasti kreativity a tvorby webových aplikácií - hier.

 

 

Študenti museli pri tvorbe hry splniť niekoľko kritérií, akými boli napríklad výber dopredu definovanej platformy, funkcionalita riešenia alebo téma prepojená so spoločnosťou TEMPEST a jej dvadsiatym výročím. Súťaže sa mohli zúčastniť študenti všetkých ročníkov fakulty.

 

Na základe hodnotenia trojčlennej komisie boli ocení prví traja súťažiaci. Hlavnú cenu 1000 € a stáž na projektoch zameraných na softvérový vývoj získal študent druhého ročníka odboru informatika a autor hry Martin Jaššo. Druhé a tretie čestné miesta boli ocenené slúchadlami Koss Porta Pro.

 

"Oceňujem, že jedna z najväčších IT firiem na Slovensku sa aj takouto formou rozhodla osláviť svoje 20. výročie vzniku. T-Rex Attack od Martina Jašša je skvelá hra. Teším sa, že je pod ňou podpísaná okrem autora aj FIIT STU Bratislava," uviedol Ivan Kotuliak, prodekan FIIT STU pre propagáciu fakulty a spoluprácu s praxou.

 

Víťazné riešenie si môžete zahrať na www.tempest.sk/hra a získať tak zároveň zaujímavé ceny od spoločnosti TEMPEST.

Neprehliadnite: