Zľava 20 % na ekonomický a stavebný softvér práve teraz!

Tlačový servis  /  19. 09. 2012, 00:00

Koniec roka 2012 a začiatok roka 2013 je spojený s viacerými zmenami legislatívy, ktoré zasiahnu živnostníkov a podnikateľov. Zmeny odvodov do druhého dôchodkového piliera, zmeny v spracovaní DPH, zmeny v mzdách alebo iné stĺpce v peňažnom denníku jednoduchého účtovníctva – to sú iba niektoré legislatívne zmeny, ktoré Slovensko čakajú behom nasledujúceho polroka. Ak chce byť firma na tieto novinky pripravená, stačí, ak si zaobstará správny ekonomický softvér, do ktorého budú tieto zmeny včas zapracované. Teraz môžu firmy získať najpredávanejší ekonomický softvér na Slovenku s 20% zľavou.

 

 

Programy KROS pre vedenie účtovníctva a miezd medzi slovenskými firmami a živnostníkmi obľúbené najmä z toho dôvodu, že vždy obsahujú včas zapracované legislatívne novinky. Používateľ tak nemusí sledovať zákony, stačí ak si stiahne novú verziu programu. Nič nemusí nastavovať ručne. Aj to je dôvod, prečo programy KROS dlhodobo najpredávanejšie balíkové ekonomické programy na Slovensku a využíva ich viac ako 70 000 firiem a živnostníkov.

Teraz môžu firmy získať programy na vedenie účtovníctva a miezd s jesennou zľavou 20% a ušetriť tak desiatky eur. Informácie o akcii na stránke www.kros.sk/akcia.

Ku každému programu navyše používateľ automaticky získa Balík podpory do konca roka 2013 zadarmo. To znamená, že 15 mesiacov si bude môcť sťahovať aktualizované verzie programu a využívať telefonické poradenstvo. Konkurenčné programy zvyčajne ponúkajú aktualizácie iba 12 mesiacov.

Ak sa chce používateľ s programom zoznámiť môže využiť bezplatné predvedenia, ktoré budú prebiehať v 7 mestách na Slovensku. Termíny záujemcovia nájdu na www.kros.sk/predvedenie

Daňové priznania, zmeny v mzdách alebo v jednoduchom účtovníctve tak pre firmy nemusia byť v novom roku problém. Stačí si zvoliť softvér, ktorý všetky zmeny zvládne.

Viac informácii o zľavách na ekonomický a stavebný softvér KROS nájdu záujemcovia na stránke www.kros.sk/akcia

Neprehliadnite: