Cenovo dostupná tlač s novým radom tlačiarní HP Deskjet Ink Advantage

Tlačový servis  /  17. 09. 2012, 00:00

Zákazníci môžu tlačiť dvakrát viac strán za rovnakú cenu

 

 

Spoločnosť HP oznámila, že rozširuje svoje portfólio tlačiarní HP Deskjet Ink Advantage o sedem nových modelov. Tie ponúkajú viac možností cenovo dostupnejšej tlače v kvalite HP a s funkciami ako napríklad priama bezdrôtová tlač bez nutnosti pripojenia tlačiarne k sieti.(1)

 

Prioritou pri nových tlačiarňach HP Ink Advantage je kvalitná tlač za dostupnejšiu cenu pre domácich používateľov a malé kancelárie. Títo zákazníci tak budú môcť tlačiť za rovnakú cenu dvakrát toľko strán.(2)

 

  • Model multifunkčnej tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One sa teraz ponúka s intuitívnym grafickým displejom pre ľahkú obsluhu tlače, skenovania a kopírovaniaa samozrejme vo vysokej kvalite a s nízkymi prevádzkovými nákladmi.

  • Nové multifunkčné tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525 a 6525 e-All-in-One ponúkajú priamu bezdrôtovú tlačpoužívatelia tak môžu tlačiť priamo z bezdrôtových mobilných zariadení bez siete alebo routeru.(1)

  • Tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One a 4625 e-All-in-One umožňujú používateľom tlačiť, skenovať, kopírovať a faxovať, a pritom ušetriť 40 % energie s pomocou funkcie nastaviteľného načasovania zapnutia a vypnutia. (3)

 

HP jedinečnú tradíciu v ponúkaní inovatívnych riešení s veľkou variabilitou výberu. Naše rozrastajúce sa portfólio produktov HP Deskjet Ink Advantage teraz ponúkne ešte širší výber pre zákazníkov, ktorí hľadajú cenovú dostupnosť, vyššiu výťažnosť za nižšiu cenu, ale nechcú poľaviť z kvality či spoľahlivosti,uviedol Robert Šárik, produktový manažér pre atramentové tlačiarne, HP ČR.

Spoločnosť HP bola so svojim modelovým radom Ink Advantage prvým výrobcom, ktorý ponúkol zákazníkom možnosť tlačiť za rovnakú cenu dvakrát toľko strán(2), pričom si zákazníci na Slovensku môžu vybrať z najširšej ponuky tlačiarní. Nové tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage, obohatené o nové funkcie a s ešte vyššou rýchlosťou tlače ako sme boli zvyknutí vidieť pri predchádzajúcich modeloch, ponúkajú v rôznych cenových hladinách všetko, čo uspokojuje rozmanité potreby zákazníkov.

 

 

 

Inovatívne technológie

Nové tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525 a 6525 e-All-in-One vybavené inovatívnymi funkciami, ktoré dokazujú konkurenčný náskok HP v oblasti reakcie na potreby zákazníkov. Tie vďaka pokračujúcej digitalizácii a vyššej mobilite neustále rastú. HP umožňuje svojim zákazníkom:

 

  • Jednoduchú tlač priamo z akéhokoľvek bezdrôtového zariadenia bez nutnosti pripájať tlačiareň na sieť alebo cez router vďaka funkcii priamej bezdrôtovej tlače (1)

  • Tlačiť v podstate odkiaľkoľvek s funkciou HP ePrint(4)

  • Tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage 5525 a 6525 e-All-in-One tiež ponúkajú možnosť skenovania priamo do emailu bez nutnosti skenovať najskôr do PC. (5,6)

 

 

 

 

    HP predstavuje tieto nové modely tlačiarní(7) HP Deskjet Ink Advantage:

    HP Deskjet Ink Advantage 2515 e-All-in-One v cene od 59,96s DPH

    HP Deskjet Ink Advantage 3515 e-All-in-One v cene od 71,96s DPH

    HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One v cene od 87,96s DPH

    HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One v cene od 107,96s DPH

    HP Deskjet Ink Advantage 6525 e-All-in-One v cene od 151,96s DPH

    HP Deskjet Ink Advantage 4615 e-All-in-One v cene od 95,936s DPH

    HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One v cene od 119,96s DPH

 

Nové tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage na slovenskom trhu v predaji od augusta 2012.

 

Tlačiarne majú energetickú triedu ENERGY STAR® a vďaka automatickej obojstrannej tlači a kopírovaniu môžu ušetriť 50 % papiera.

 

Viac možností pre cenovo dostupnejšiu tlač

HP uvádza na trh nové modely tlačiarní Deskjet Ink Advantage a rozširuje spektrum možností lacnejšej tlače. Medzi nové tlačiarne patria:

 

  • HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-Onetlačiareň je ideálnou voľbou pre domácich používateľov, ktorí hľadajú kompaktné a cenovo dostupné zariadenie. Používatelia môžu ľahko tlačiť, skenovať a kopírovať dokumenty a fotografie vďaka intuitívnemu displeju s ikonovým zobrazovaním a obrázky či text si upravovať pomocou tlačidla na zväčšenie či zmenšenie formátu. Študentov určite poteší cenovo dostupná tlač bez okrajov v HP kvalite, s ktorou ich domáce úlohy a školské projekty naozaj vyniknú.

 

  • Tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One a 4625 e-All-in-One predstavujú ideálnu voľbu pre podnikateľov, ktorí chcú univerzálne zariadenie, ktoré bude tlačiť, skenovať, kopírovať a faxovať - navyše bude produkovať dokumenty za nízku cenu. Zariadenie v energetickej triede ENERGY STAR® je vybavené automatickým podávačom dokumentov na 35 strán, ktorý ešte zrýchli kompletizáciu tlačových úloh.

    Multifunkčná tlačiareň HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One je určená domácim používateľom a malým kanceláriám, ktorým ponúka vďaka funkcii HP ePrint priamu tlač a zdieľanie zdrojov s bezdrôtovou sieťou.(4,8)

     

Lacnejšia tlač v HP kvalite

Na trh vstupujú aj dva nové typy atramentových tlačových náplní - séria HP 650 a HP 655 - pre nové tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage. Tieto originálne atramentové kazety HP umožňujú tlačiť 600 strán za cenu 9 (7), pričom vytlačený dokument je v kvalite pre archiváciu a vytlačená fotografia v kvalite ako z mini labu. Inovatívny systém HP Ink Advantage tiež dáva možnosť žiakom a študentom aby zažiarili - môžu tlačiť svoje úlohy a projekty lacno a kvalitne. Domáci používateľ či malá kancelária ocenia zároveň spoľahlivú bezdrôtovú tlač a nízke náklady.

 

Mimoriadna spoľahlivosť ponúka zákazníkom nižšie riziko - a náklady - v súvislosti s poškodením tlačiarne a nutnosti opätovnej tlače kvôli úniku farby či upchaným kazetám. To totiž hlavné problémy spôsobené použitím neoriginálneho spotrebného materiálu.

 

 

 

  1. Mobilné zariadenie musí byť bezdrôtové. Tlačiareň musí byť vybavená funkciou HP ePrint. Systém môže vyžadovať ovládače alebo aplikácie, ktoré je možné stiahnuť na linke www.hp.com/go/eprintcenter.

  2. Platforma Ink Advantage s atramentmi HP 655:

    V porovnaní s výkonom iných atramentových kaziet to tlačiarní HP Deskjet, výťažnosť je HP 364 vs. HP 655 a HP 301 vs. HP 650. Ide o originálne tlačové kazety HP a kalkulovaná cena je odporúčaná maloobchodná cena. Skutočná cena sa môže líšiť. Skutočná výťažnosť sa môže líšiť v závislosti na type tlačiarne, charakteru výtlačku a ďalších faktoroch. Viac informácií nájdete na linke www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Výsledky pre iné typy atramentových kaziet sa budú líšiť.

    Platforma Ink Advantage s atramentmi HP 650:

    V porovnaní s výkonom iných atramentových kaziet do tlačiarní HP Deskjet, výťažnosť je HP 301 vs. HP 650. Ide o originálne tlačové kazety HP a kalkulovaná cena je odporúčaná maloobchodná cena. Skutočná cena sa môže líšiť. Skutočná výťažnosť sa môže líšiť v závislosti na type tlačiarne, charakteru výtlačku a ďalších faktoroch. Viac informácií nájdete na linke: www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Výsledky pre iné typy atramentových kaziet sa budú líšiť.

  3. Výpočet úspor energie vychádza z predpokladu, že zariadenie musí byť vypnuté 12 hodín denne počas pracovných dní a 48 hodín počas víkendu. Znížená spotreba energie bola porovnávaná s typickým modelom spotreby, ktorý vychádza z predpokladu, že zariadenie je vypnuté cez noc a počas víkendu.

  4. Nutné internetové pripojenie pre tlačiareň. Funkcia funguje s akýmkoľvek zariadením, ktoré je schopné pripojiť sa na internet a email. Vyžaduje registráciu k HP webovým službám (HP Web Services Account Registration). Rýchlosť tlače sa môže líšiť. Zoznam podporovaných dokumentov a fotografií nájdete na linke: http://www.hp.com/go/eprintcenter. ďalšie riešenia uvedenú tu: http://www.hp.com/go/mobile-printing-solutions.

  5. Vyžaduje bezdrôtový prístupový bod a internetové pripojenie tlačiarne. Služba môže podliehať registrácii. Dostupnosť aplikácií sa môže líšiť podľa krajiny, jazyka a zmlúv a môže vyžadovať upgrade firmware. Viac informácií nájdete na linke www.hp.com/go/ePrintCenter.

  6. Kompatibilné s najrozšírenejšími emailovými službami. Viac informácií: www.hp.com/go/eprintcenter.

  7. Odporúčaná maloobchodná cena, skutočné ceny sa môžu líšiť.

  8. Výkon pri bezdrôtovom pripojení závisí od fyzikálnych podmienok v okolitom prostredí, vzdialenosti od prístupového bodu a môže byť obmedzený pri aktívnom pripojení cez VPN.

Neprehliadnite: