Telefón LG PRADA sa dočkal aktualizácie na Ice Cream Sandwich

Tlačový servis  /  17. 09. 2012, 00:00

Upgrade pri telefóne Prada phone by LG 3.0 nie je posledným, ďalšie budú nasledovať

 

 

Verzia operačného systému Android Ice Cream Sandwich bola uvoľnená pre smartfón Prada phone by LG 3.0. Majitelia skvelého dizajnového telefónu sa tak dočkajú niekoľkých vylepšení.


Oproti predchádzajúcej verzii operačného systému 2.3 Gingerbread si budú môcť majitelia inteligentných telefónov Prada phone by LG 3.0 vychutnať oveľa prívetivejšie užívateľské rozhranie uľahčujúce všetku prácu, nový vzhľad multi-tasking či výrazné vylepšenie fotoaparátu ponúkajúce pri fotení lepší kompresný pomer. Užívatelia sociálnych sietí (či už Facebook, Twitter a ďalších) ocenia tiež lepšie prepojenie smartfónov s ich účtami, kedy si napríklad ku kontaktu budete môcť pridať ďaleko viac detailov než u predchádzajúcej verzie. Ďaleko rýchlejší je aj internetový prehliadač.


Aktualizácia je dostupná pre všetky telefóny predaných v oficiálnej distribúcii v Čechách a na Slovensku.


Telefón je možné aktualizovať prostredníctvom počítača a aplikácie LG PC Suite. Užívateľ postupuje podľa jednoduchého sprievodcu a prevedie celú aktualizáciu za cca 15 minút.

 

  • Otvorí si webovú stránku www.lg.com/sk/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp Tu vyberie svoj ​​typ mobilného telefónu.

  • Pokračuje kliknutím na tlačidlo »WINDOWS USB ovládač«. Stiahne sa spustiteľný súbor. Nainštalujte ho do systému, tým získa PC ovládač pre smartfón.

  • Ďalej pokračuje kliknutím na tlačidlo »Aktualizácia softvéru«. Stiahne sa ďalší spustiteľný súbor.

  • Pripojí telefón k PC prostredníctvom USB kábla, v režime LG softvér, spustí súbor a po overení klikne na »Spustiť aktualizáciu«. Tým dôjde k aktualizácii softvéru.

Neprehliadnite: