Televízia v iPade a iPhone aj pre zákazníkov SWAN

Tlačový servis  /  17. 09. 2012, 00:00

Nová aplikácia MAX multimedia umožní sledovať televízne vysielanie aj na obrazovkách smartfónov a tabletov z dielne výrobcu Apple. Službu môžu využívať zákazníci telekomunikačného operátora SWAN pomocou internetového Wi-Fi pripojenia a stiahnuť si ju môžu z Apple Store. Obľúbené české a slovenské televízne programy tak budú mať k dispozícií kdekoľvek na Slovensku. Zároveň sa tablet, či smartfón stane ďalšou televíznou obrazovkou v domácnosti.

 

 

Aplikácia MAX multimedia obsahuje 10 TV staníc: Jednotku, Dvojku, Markízu, TV DOMA, JOJ, JOJ Plus, spravodajskú TA3, ČT 1, ČT 2 a Fashion TV. Bonusom je prístup do TV archívu sedem dní späť. Divákov poteší aj program na 7 dní dopredu, ktorý v aplikácií taktiež nájdu. Služba tak dokáže z ktoréhokoľvek miesta na Slovensku s internetovým Wi-Fi pripojením, pokryť týždeň vysielania najsledovanejších televíznych staníc i televízny program na ďalší týždeň dopredu.

Kvalita prenosu závisí od rýchlosti Wi-Fi pripojenia, k dispozícii tri úrovne zobrazenia. Aplikácia dokáže sama, na základe dostupného internetového Wi-Fi pripojenia prispôsobovať dátový tok prostredníctvom adaptívneho streamingu, t.j. automaticky zvoliť takú kvalitu, aby sa zákazníkovi na zariadení zobrazil čo najlepší obraz pri zachovaní plynulosti prenosu.

Unikátna je funkciaRozpozerané. Ak diváka pri sledovaní mobilnej televízie niečo vyruší, program si jednoducho presunie do rozpozeraných relácií a môže sa spokojne venovať inej činnosti. Keď príde domov k svojej IPTV televízii (set-top-boxu), reláciu dopozerá napríklad na televízore presne od bodu, kedy ho presunul doRozpozeraných.

Aplikácia MAX multimedia na mobilných zariadeniach, t.j. tabletoch a mobilných telefónoch, je prvý mesiac pre všetkých zákazníkov IPTV MAX multimedia od spoločnosti SWAN zadarmo, neskôr bude fakturovaná vo výške 0,99 eur za mesiac. Aktiváciu služby pritom zákazník zvládne sám, z pohodlia svojho domova, prostredníctvom Menu IPTV MAX multimedia, v rámci položky Služby > Služby MAX.

Spoločnosť SWAN v súčasnosti pripravuje ďalšie natívne aplikácie, ktoré budú dostupné aj na platformách ako Android a PC.

S novým produktom MAX multimedia pre mobilné zariadenia prinášame našim zákazníkom novú úroveň komfortu pri využívaní našich služieb. Môžu ich využívať kdekoľvek, kde majú pripojenie na internet a ich multimediálne zariadenia sa stávajú prenosnými televíznymi obrazovkami,uviedol Jozef Pipek, produktový manažér, SWAN, a.s.

 

Neprehliadnite: