Spoločnosť Fujitsu predstavila zmodernizované portfólio notebookov LIFEBOOK 2012

Tlačový servis  /  13. 09. 2012, 00:00

Spoločnosť Fujitsu predstavila na tlačovej konferencii nové portfólio notebookov LIFEBOOK pre rok 2012. Tento modelový rad určený firemným zákazníkom rozširuje všestranné portfólio notebookov Fujitsu. Notebooky LIFEBOOK sú vybavené najnovšími procesormi Intel Core 3. generácie a prinášajú inovatívne zdokonalenie funkcií. Ponúkajú široké možnosti použitia, flexibilitu a komplexné možnosti pripojenia, ktoré sú zákazníkmi najviac žiadané.

 

 

Významne posilňujeme pozíciu spoločnosti Fujitsu na Slovensku. Prostredníctvom siete našich distribučných partnerov bude aj na slovenskom trhu od jesene dostupný zmodernizovaný a z veľkej časti úplne nový produktový rad 25 notebookov a tabletov LIFEBOOK,uviedol Radek Sazama, generálny riaditeľ spoločnosti Fujitsu Technology Solutions pre Českú republiku, Slovensko a Maďarsko.

 

Množstvo mobilných pracovníkov sa neustále zvyšuje a firemné normy sa vplyvom nových trendov, akým je napríkladkonzumerizácia IT, neustále menia. Preto profesionáli vyžadujú flexibilnejšiu výpočtovú techniku a väčší výber, ktorý vyhovie ich potrebám. Tomu odpovedá aj nastupujúci trend používania vlastných zariadení (BYOD) v zamestnaní.

 

Rad notebookov Fujitsu LIFEBOOK pre rok 2012 bol zmodernizovaný a doplnený o tenké a ľahké modely určené profesionálom, ktorí vyžadujú súčasne variabilitu použitia i dokonalý štýl. Zmodernizované boli všestranné aj najpokročilejšie modely. Rad LIFEBOOK bol ale predovšetkým rozšírený o šesť nových modelov, vrátane dvoch zariadení Ultrabook.

Nové modely doplnia široký rad produktov LIFEBOOK. Fujitsu ponúka kompletný rad produktov pokrývajúcich všetky firemné potreby v oblasti mobilnej výpočtovej technikyod ultraprenosných 12,1notebookov po 17,3modely, ktoré zastúpia stolné počítače. Novinkami jesene 2012 univerzálne notebooky LIFEBOOK N532, AH552/SL a UH552, všestranné notebooky LIFEBOOK UH572 a S792 a špičkové zariadenie LIFEBOOK U772 Ultrabook.

 

Všetky modely LIFEBOOK umožňujú bezproblémové pripojenie vďaka voliteľným zabudovaným modulom umožňujúcim pripojenie k najnovším sieťam 4G/LTE. Užívatelia tak nemusia byť obmedzení ani na cestách, keď nemajú k dispozícii pripojenie k sieti Wi-Fi.

 

Pri modernizácii mobilného portfólia pre rok 2012 bolo prvotným cieľom zabezpečiť pohodlie zákazníkov. Zamerali sme sa na zdokonalenia, týkajúce sa veľkosti, hmotnosti a dizajnu, ktoré prispievajú k vyššej mobilite a produktivite koncových firemných užívateľov. Mali sme veľmi pozitívne ohlasy na modulárne šachty. Preto sme sa rozhodli ešte viac podporiť ich flexibilitu a rozšíriť ponuku riešení umožňujúcich dlhšiu prevádzku na batérie či pripojenie prídavných pevných diskov,uviedol Jan Šplíchal, produktový a PR manažér Fujitsu Technology Solutions Česká republika a Slovensko.

 

Modulárna šachta navyše poskytuje vďaka svojej všestrannosti takmer všetkým notebookom Fujitsu LIFEBOOK flexibilitu umožňujúcu úspory nákladov. Užívatelia môžu vymeniť optickú jednotku za druhú batériu či pevný disk, pridať inovatívny projektor, ktorý sa zasunúť do šachty pre optickú jednotku, alebo prázdny modul umožňujúci zníženie celkovej hmotnosti.

 

Cena a dostupnosť

Zmodernizované a rozšírené portfólio notebookov LIFEBOOK je na Slovensku dostupné od augusta 2012. Odporučená cena sa líši podľa jednotlivých modelov.

 

Online zdroje

 

Pravidelné aktuálne správy k dispozícii na stránkach redakcie: http://ts.fujitsu.com/ps2/nr/index.aspx

 

Neprehliadnite: