Prvý slovenský telco operátor mieri na eBay!

Tlačový servis  /  13. 09. 2012, 00:00

ANTIK Telecom inovuje predaj na slovenskom telekomunikačnom trhu. Ako prvý operátor v SR bude predávať zariadenia potrebné k sledovaniu IPTV na medzinárodnom aukčnom portáli eBay.

 

 

Operátor ANTIK Telecom prichádza na medzinárodný aukčný portál eBay. Dnes spustil prvú aukciu SmartTVboxu, zariadenia potrebného na sledovanie jeho bezplatnej digitálnej televízie. ANTIK je tak prvým zo slovenských telekomunikačných operátorov, ktorý využíva tento inovatívny spôsob predaja. Aukciu set-top boxu spúšťa dnes, pričom sa do nej môžu zapojiť všetci Slováci, ktorí chcú sledovať jeho bezplatnú IPTV. Vyvolávacia cena SmartTVboxu je 1 euro a uzávierka aukcie bude za 7 dní.

 

Telekomunikačný trh sa vyvíja a posúva vpred aj na Slovensku. Sme prvým operátorom na domácom trhu, ktorý sa rozhodol prísť s inovatívnym modelom predaja cez medzinárodný aukčný portál eBay,hovorí Vlastimil Lakatoš, manažér IPTV spoločnosti ANTIK Telecom.SmartTVbox je tohtoročná novinka, a preto sme sa ho rozhodli uviesť na trh práve týmto netradičným spôsobom. Aj keď nie je u nás vo zvyku, aby operátori predávali zariadenia k IPTV formou aukcie, ale majú pevne stanovenú cenu, veríme, že ľudia ocenia náš nápad s týmto novým modelom predaja. Prvý set-top box ide do aukcie dnes a ďalšie pridáme podľa dopytu záujemcov,dodáva Lakatoš.

 

Aukciu SmartTVboxu nájdu záujemcovia na webstránke www.ebay.ie, stačí kliknúť na link bit.ly/O1iaie. Úvodná cena SmartTVboxu, ktorý okrem možnosti sledovania televízie ponúka aj 20 dňový archív najobľúbenejších televíznych programov, elektronického programového sprievodcu na 14 dní, bude 1 euro plus 9,90 poštovné a balné. Jeho výrobcom je spoločnosť ANTIK Technology, ktorá dlhoročné skúsenosti s vývojom, výrobou a prevádzkou zariadení pre IPTV, ktoré využívajú aj v krajinách západnej, južnej a severnej Európy, Severnej Ameriky a Blízkeho východu.

Neprehliadnite: