Epicor posilňuje manažérsky tím v strednej a východnej Európe

Tlačový servis  /  05. 09. 2012, 00:00

Dôraz na rast v regióne EMEA trvá

 

 

Spoločnosť Epicor Software Corporation, popredný dodávateľ softwarových riešení pre riadenie podnikových procesov v organizáciách zo sektorov výroby, distribúcie, predaja a služieb, oznámila rozšírenie manažérskeho tímu. Ian Walker bol menovaný senior viceprezidentom predaja pre oblasť EMEA (Európa, Blízky východ, Afrika) a Hermann Stehlik viceprezidentom pre región strednej Európy. Vo svojich pozíciách budú obaja zodpovední Keithovi Deaneovi, generálnemu riaditeľovi spoločnosti Epicor pre oblasť EMEA.

 

Ian Walker a Hermann Stehlik sa zamerajú na rozširovanie trhu pre všetky produkty ponúkané spoločnosťou Epicor vrátane moderného systému pre plánovanie podnikových zdrojov (ERP, enterprise resource planning). Ian Walker bude zodpovedať za predajnú stratégiu spoločnosti naprieč celým regiónom, Hermann Stehlík za prevádzkové otázky predaja a podpory v Nemecku, Slovenskej republike, Českej republike, Poľsku, Rumunsku a v ďalších krajinách strednej a východnej Európy.

 

Vymenovanie skúsených odborníkov na kľúčové pozície senior manažmentu svedčí o našom záväzku vybudovať pevnú organizáciu, ktorá dokáže podporovať našich zákazníkov bez ohľadu na miesto pôsobenia. Obaja naši noví kolegovia sa osvedčili na predchádzajúcich pozíciách a som si istý, že nám pomôžu prejsť do fázy ďalšieho rastu, uviedol Keith Deane, senior viceprezident a vrchný riaditeľ spoločnosti Epicor pre oblasť EMEA.

 

Ian Walker pred príchodom do spoločnosti Epicor zastával niekoľko pozícií viceprezidenta u medzinárodných dodávateľov ERP systémov. Za sebou má úspešnú bilanciu, keď sa mu podarilo prekračovať plánované predaje aj zisky. Preukázal, že chápe jemné detaily zložitých predajných cyklov ERP systémov. Taktiež má skúsenosti s rozvojom a riadením medzinárodných tímov a zjednávaním celosvetových ERP kontraktov.

 

Hermann Stehlik bol pred nástupom do spoločnosti Epicor generálnym riaditeľom nemeckej agentúry pre služby v oblasti ľudského kapitálu, a predtým pôsobil aj ako hlavný riaditeľ medzinárodného dodávateľa ERP systémov. Počas pracovnej kariéry získal hlboké znalosti v oblasti ERP, Business Intelligence, riadenia dodávateľských reťazcov, ľudských zdrojov, vzťahov so zákazníkmi aj aktív. skúsenosti zo stredných aj veľkých firiem, inžiniersky titul z elektroniky získal v nemeckom Regensburgu.

 

Naším cieľom je vybudovať zo spoločnosti Epicor významného dodávateľa ERP systémov pre výrobné a distribučné firmy v krajinách strednej a východnej Európy, akými aj Slovensko a Česká republika. Teší ma, že sa môžem k spoločnosti pripojiť práve vo fáze tohto rastu, uviedol Hermann Stehlik. Moderné ERP riešenie spoločnosti Epicor je navrhnuté tak, že firmám v tomto regióne pomôže zefektívniť podnikové procesy a súčasne nakupovať alebo predávať bez ohľadu na geografické hranice.

 

Neprehliadnite: