Panda Software uvádza nový Panda Titanium Antivirus 2004

Tlačový servis  /  17. 10. 2003, 00:00

Spoločnosť Panda Software predstavila nový Titanium Antivirus 2004. Toto výkonné antivírusové riešenie, navrhnuté na kompletnú ochranu domácich používateľov, malých organizácií a profesionálov pred všetkými druhmi zákerných kódov, je výsledkom neustáleho vývoja obľúbeného programu Panda Antivirus Titanium.

Titanium Antivirus 2004 je riešenie ochrany typu “inštaluj a zabudni”, ktoré na rozdiel od iných produktov na trhu, ponúka skutočne proaktívnu ochranu proti všetkým druhom vírusov a škodlivým kódom.

Jeho nové progresívne funkcie kombinujú jednoduchosť použitia s bezkonkurenčou detekciou vírusov a dezinfekčnou schopnosťou. Nechráni iba pred vírusmi, červami a Trojanmi, ale aj pred ďalšími vážnymi bezpečnostnými hrozbami ako sú dialery, žarty, poplašné správy, atď. Zapracovaním ochrany proti niektorým z najškodlivejších záškodných programov prelomila spoločnosť Panda Software zastaralý koncept, ktorý obmedzoval IT bezpečnosť len na ochranu proti vírusom.

Titanium Antivirus 2004 ponúka niekoľko výnimočných benefitov, vrátane:

- Automatická detekcia a eliminácia vírusov v prijatej a odoslanej elektronickej pošte, rovnako ako aj pri surfovaní alebo sťahovaní súborov z Internetu.

- Nová SmartClean2 technológia, schopná automaticky obnoviť škody spôsobené najnovšou generáciou vírusov v konfigurácii počítača.

- Ochrana proti dialerom, pirátskym programom, hoaxom a ďalším aplikáciám, ktoré môžu spôsobiť vážne škody v systémoch.

- Detekcia a riešenie bezpečnostných trhlín v systémoch, ktoré môžu byť vírusmi využité pre prístup do počítačov alebo ich automatickú aktiváciu.

- Auto-ochrana a auto-diagnostika antivírusu. Titanium Antivirus 2004 obsahuje novú technológiu, ktorá ‘opancieruje’ súbory antivírusu, aby zabránil útokom vírusov, skonštruovaných na deaktivovanie tohto druhu aplikácií. Okrem toho vykonáva auto-diagnostiku, aby overil, či program pracuje vždy správne.

- Varovania používateľa: keď sa objavia nové vírusy a bezpečnostné hrozby, zobrazuje najnovšie informácie priamo na pracovnej ploche počítača.

- Diskrétna ochrana, vďaka jeho UltraFast skenovaciemu jadru, ktoré dôkladne kontroluje systém s minimálnym použitím systémových prostriedkov.

- Priebežné denné a automatické aktualizácie bez intervencie používateľa, poskytujúc účinnejšiu ochranu proti novým vírusom.

Navyše Titanium Antivirus 2004 obsahuje služby 24h-365d Technickej podpory a 24h-SOS Virus, pre poskytnutie rýchlej odpovede na akýkoľvek incident.

Ceny a dostupnosť

Panda Titanium Antivirus 2004 budú môcť používatelia zakúpiť online na webovej stránke spoločnosti Panda Software (http://www.pandasoftware.sk/) od októbra 2003, a od novembra 2003 bude dostupný vo všetkých predajniach.

Odporúčaná maloobchodná cena Panda Titanium Antivirus 2004 bude 1.980,- Sk pre verziu s aktualizáciou na jeden rok.

Neprehliadnite: