Nové dokovacie reproduktory značky LG sa hodia ku každému šikovnému zariadeniu

Tlačový servis  /  30. 08. 2012, 00:00

Reproduktory ponúknu bezdrôtový prenos, dotykové užívateľské rozhranie, funkciu Dual Docking, vybrúsený zvuk a lepšiu kompatibilitu s chytrými prístrojmi

 

 

Nové dokovacie reproduktory ND8520, ND5520, ND4520 a ND3520 predstavila dnes spoločnosť LG Electronics. Ďalšie radom technicky vylepšených tzv. dokovacích reproduktorov s novými spôsobmi prepojenia reaguje LG na potreby nastupujúcej generácie, ktorá si život bez chytrých prístrojov nedokáže predstaviť.


"Smartfóny a podobné prístroje sa stali súčasťou každodenného života," hovorí Martin Malý, tlačový hovorca spoločnosti LG Electronics. "Preto predstavujeme reproduktory, ktoré boli navrhnuté podľa potrieb našich zákazníkov. Integrovali sme do nich pokročilé technológie, zapracovali na ich bezproblémovom prepojení s chytrými prístrojmi a navyše pridali unikátny dizajn."


AirPlay: jednoduchý prenos, vybrúsený zvuk

Model ND8520 je kompatibilný aj so zariadeniami firmy Apple a vďaka funkcii AirPlay sa odlišuje od ostatných dokovacích reproduktorov určených pre iPhone alebo iPod. Vďaka AirPlay si totiž teraz môžete vychutnať počúvanie hudby bez nutnosti fyzického prepojenia. Vďaka AirPlay sa pripojíte aj ku iPadu alebo MacBooku.


Navyše má ND8520 veľmi jednoduché ovládanie. Jednoduché užívateľské prostredie pripomína smartfóny a umožní vám jednoduché ovládanie všetkých funkcií reproduktorov, dostanete sa vďaka nemu aj do hudobnej zbierky uloženej na externých zariadeniach. Napríklad: ak "odtiahnete" prvú obrazovku, zobrazí sa menu pre prehrávanie hudby, zatiaľ čo na strane displeja uvidíte vďaka Smart Square ponuku ďalších funkcií ako napríklad rádio.

ND8520 prináša až prekvapivo pôsobivý zvuk, ktorý zaisťuje 80W 2.1 reproduktor. Vďaka vstavanému basovému reproduktoru a obmedzeniu zvukových strát dokáže vytvoriť "svieži" zvuk okorenený hĺbkou, ktorú zaručujú basy. Aby sme nezostali iba u výborného zvuku, pridajme pôsobivý dizajn v podobe kocky, vďaka ktorému dokáže štýlovo skrášliť každú spálňu či obývačku.


Pre lepšie a rozmanitejšie možnosti prehrávania je pripravený USB port s podporou MP3 a WMA. Okrem už spomínaného rádia budete môcť využiť ND8520 aj ako budík. Všetky tieto funkcie je možné ovládať pomocou špeciálneho ovládača priamo na reproduktore alebo LG Bluetooth aplikácie, ktorú budete mať vo svojom smartfóne.


Bezdrôtový prenos pre iOS a Android

Skvelý komfort prinášajú tiež dva nezávislé 30W reproduktory modelu ND5520. Hudobný prenos cez Bluetooth umožňuje užívateľovi bezdrôtovo prehrávať video aj hudbu. Slúžiť môže aj ako duálny dock pre iOS a Android zariadenia, a užívateľovi tak dáva možnosť prehrať si čokoľvek s lepším zvukom bez ohľadu na prístroj, ktorý vlastní.


Pre zlepšenie komfortu môžu užívatelia používať ako diaľkové ovládanie aj svoje vlastné smartfóny, a to vďaka Bluetooth aplikácii. Smartfóny poskytnú známe užívateľské rozhranie pre ovládanie dokovacieho reproduktora. Rovnako ako model ND8520 má aj ND 5520 funkciu budík a rádio. Vďaka útlemu dizajnu a bielemu hliníkovému krytu váži model ND5520 len 3,6 kíl.


Mimo ND8520 a ND5520 uvádza LG na trh aj modely ND4520 a ND3520. K tomu, aby ste mohli doma kdekoľvek počúvať hudbu vo vysokej kvalite, bude ND4520 potrebovať 6 AA batérií. Model ND3520 dostal cenu iF Design Award za moderný kovový dizajn. Podporuje všetky zariadenia bežiace na operačnom systéme Android OS obsahujúce Bluetooth. Dokovacie reproduktory značky LG prídu na český a slovenský trh v priebehu septembra 2012.

 

V prípade záujmu o bližšie informácie, technické špecifikácie, komentáre k tovarom alebo záujmu o výpožičky produktov kontaktujte, prosím, našu PR agentúru LG-One:
Radovan Švec Senior Consultant +421 917 445 739 radovan.svec@lg-one.com

 

Neprehliadnite: