ANTIK rozšíril bezplatný balík v rámci triple play

Tlačový servis  /  27. 08. 2012, 00:00

Operátor ANTIK Telecom prináša od septembra novým klientom s internetom paušál Volám 40. Okrem 40 minút hovorov zdarma do pevných i mobilných sietí doma a do pevných sietí v EÚ, získajú títo zákazníci aj bezplatný prenájom telefónu na rok.

 

 

Od septembra zavádza operátor ANTIK Telecom do predaja nové tarify telefonovania. Novým zákazníkom s internetom prináša v cene balíka aj základný paušál Volám 40, ktorý umožňuje bezplatne telefonovať 40 minút kdekoľvekna pevné linky aj na mobil v SR a na pevné linky do zahraničia (EÚ). Bonusom pre úplne nových klientov bude navyše ročný prenájom telefónu zdarma. Verní zákazníci, ktorí mali doteraz paušál 30 + 10 budú môcť bezplatne požiadať o zmenu programu na Volám 40.

 

Pre našich nových zákazníkov sme pripravili tento výhodný paušál, ktorý im umožňuje telefonovať na akúkoľvek sieť na Slovensku aj do pevných sietí v EÚ. V porovnaní s inými operátormi klienti dokážu ušetriť desiatky eur, vysvetľuje Igor Kolla, generálny riaditeľ ANTIK Telecom. Naše paušály navyše bez viazanosti, takže klienti nie v tomto smere vôbec obmedzovaní, dodáva Kolla.

 

Okrem úpravy základného paušálu pre nových klientov s internetom od ANTIKu je ponuka bohatšia o ďalšie dva nové programy: Volám často, ktorý obsahuje 2000 voľných minút do pevných sietí doma aj v zahraničí (EÚ a Severná Amerika) a Volám potom platím - postpaidový program, ktorý umožňuje telefonovať bez predplateného kreditu. Za každý začatý hovor zaplatia zákazníci fixnú cenu 20 centov, pričom môžu volať do pevných aj mobilných sietí v SR aj pevných sietí v EÚ. Základný triple play balík od ANTIKu ponúka za cenu 17,92 eur mesačne vysokorýchlostný internet s rýchlosťou 70 Mbit/s, 90 televíznych programov a desiatky minút hovorov zdarma.

 

Zákazníci, ktorí budú mať od septembra internet od ANTIKu môžu využívať nasledovné paušály:

 

Nové paušály od ANTIKu

Mesačné poplatky v eurách s DPH

Volám 40

Pre nových klientov internetu 0,0

Volám 100

4,20

Volám Biznis

9,0

Volám 200

10,0

Volám často

15,0

Volám potom platím

0,00

 

 

Neprehliadnite: