Verbatim uvádza na trh najrýchlejší typ SD pamäťovej karty ponúkajúcej kapacitu až 64 GB

Tlačový servis  /  22. 08. 2012, 00:00

UHS-I SDHC a SDXC pamäťové karty sú ideálne na rýchle ukladanie a prenos videa vo vysokom rozlíšení a digitálnych fotografií

 

S cieľom uspokojiť nárast dopytu po vysokovýkonných pamäťových kartách predstavuje spoločnosť Verbatim rady SDHC a SDXC kariet s UHS-I špecifikáciou – najrýchlejšou dnes dostupnou kategóriou špičkových SD kariet s rozhraním dosahujúcim rýchlosť až 104 MB/s.
UHS-I SDHC a SDXC karty spoločnosti Verbatim spĺňajú štandardy stanovené SD asociáciou a ponúkajú extrémne rýchlu rýchlosť čítania 90 MB/s (600x) a vysokú rýchlosť zápisu 25 MB/s (166x).
S ochranou proti nechcenému vymazaniu dát a bohatou kapacitou až 64 GB na ich uloženie sú pripravené rýchlo ukladať či prenášať videá v HD kvalite a digitálne fotografie vo vysokom rozlíšení. Pamäťové karty Verbatim umožňujú profesionálnym fotografom a kameramanom používať fotoaparáty a videokamery vybavené SDHC alebo SDXC kartami než spoliehať sa iba na CompactFlash alebo SSD. Rastúce využívanie mobilných aplikácií si vyžaduje takisto vyššie skladovacie kapacity a rýchlejší prenos dát.
„SD asociácia predstavila nové označenie Nové Ultra High Speed UHS-I ešte len nedávno,“ vysvetľuje Chris Chalder, Business Development Manager spoločnosti Verbatim EUMEA. „Naše nové SDHC a SDXC karty spĺňajú túto špecifikáciu, nastavujú nové štandardy pre vyššiu úroveň výkonu a sú určené na uloženie niekoľkých hodín HD videa.“
Verbatim UHS-I SDHC karty sú v predaji už teraz a stoja 29,99 € (16 GB karta) a 49,99 € (32 GB). UHS-I SDXC karta s kapacitou 64 GB bude vydaná v priebehu tohto roka.

Neprehliadnite: