LG Vybavujú FUNKCIOU QUICKMEMO™ Smartfón OPTIMUS RADu L

Tlačový servis  /  09. 08. 2012, 00:00

Nová funkcia umožňuje okamžite zachytiť displej a rýchlo zapísať poznámky rukou

 

 

Obľúbená funkcia QuickMemo bude dostupná pre smartfóny série L vďaka aktualizáciu softvéru. Oznámila dnes spoločnosť LG Electronics (LG). V súčasnej dobe je aktualizácia k dispozícii iba v niektorých regiónoch, do konca tretieho štvrťroka ju budú mať k dispozícii zákazníci po celom svete.


Funkcia LG QuickMemo™ umožňuje okamžité zachytenie obrazovky, či už máte otvorenú akúkoľvek aplikáciu, webové stránky, obrázky, fotografie či videa. Vzápätí môže užívateľ telefónu prstom na zachytenú obrazovku písať, kresliť, alebo si robiť rýchle poznámky. Ihneď ich môže zdieľať s ostatnými prostredníctvom SMS správy, chatu alebo emailu. Po stiahnutí softvérové ​​aplikácie ju užívatelia spustia stlačením tlačidiel hlasitosti, alebo na pracovnej lište.


"QuickMemo posúva mobilnú komunikáciu ďalej prostredníctvom osobitého a okamžitého zdieľania myšlienok," hovorí Martin Malý, tlačový hovorca LG.


Zavádzanie funkcie QuickMemo™ pre chytré telefóny série L bude sprevádzať globálnu televíznu kampaň s reklamným sloganom "Connect to What 's Real". Aktualizácia funkcie QuickMemo™ bude k dispozícii na stiahnutie na miestnych webových stránkach v krajinách, kde sa predávajú smartfóny radu L.


Chytré telefóny Optimus série L zahŕňajú modely Optimus L7, L5 a L3, ktoré ponúkajú nadčasový štýl v bielej alebo čiernej bez obmedzenia funkčnosti alebo dostupnosti akýchkoľvek funkcií. Spoločnosť LG predstaví aj špeciálnu edíciu v ružovom.

 

Neprehliadnite: