Microsoft predstavil Outlook.com. Nahradi Hotmail.com

Tlačový servis  /  01. 08. 2012, 00:00

Microsoft dnes predstavil náhľad novej, modernej e-mailovej služby pre jednotlivcov, Outlook.com. Microsoft tým robí odvážny krok v rámci pretvárania osobného emailu - od dátového centra až po používateľskú skúsenosť, aby zabezpečil e-mailovú službu pre ďalšiu miliardu používateľov.

 

Najväčšie vychytávky Outlook.com:

  • Nový zážitok pre moderné prehliadače a zariadenia: svieže, čisté používateľské rozhranie, ktoré je intuitívne, pracuje vo vašich zariadenia s Exchange ActiveSync. Odstráni nepotrebný obsah, napríklad budete mať o 60% menej zbytočných pixelov v hlavičke a uvidíte tak o 30% viac zo správy priamo vo vašej schránke.  Navyše, žiadne zobrazovanie reklám alebo veľké vyhľadávacie polia, ktoré zaberajú len ďalšie miesto.
  • Pripojenie k priateľom a kolegom, nech sú kdekoľvek: Outlook.com je prepojený na Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, a čoskoro aj Skype. Môžete si prezrieť fotografie svojich priateľov, správy, aktualizácie statusov, diskusií, hovorov – to všetko podporované vždy najaktuálnejším zoznamov kontaktov, ktorý je neustále synchronizovaný.
  • Inteligentný a výkonný: Outlook.com automaticky triedi správy podľa kontaktov, newslettrov, neustále aktualizuje dianie zo sociálnych sietí, aj mimo nich, a s funkciou „sweep“ môžete všetko presunúť alebo vymazať  iba niekoľkými klikmi. Služba navyše zahŕňa zdarma Office Web Apps – Word, Excel, PowerPoint, OneNote a taktiež SkyDrive. 
  • Kontrolu dáva vám: súkromná pošta ostáva súkromnou (žiadne reklamy na princípe person-to-person, žiadne skenovanie vášho súkromného mailu pre cielené zobrazovanie reklám) a navyše má skvelé nástroje pre náročných používateľov.

 

Samozrejmosťou Outlook.com sú vlastnosti ako neobmedzené virtuálne úložisko a špičková ochrana proti spamu. 

 

Všetky ďalšie detaily o Outlook.com nájdete na blogoch

tu

a

tu

. Zaregistrovať sa môžete na

www.outlook.com

.

Neprehliadnite: