Epicor podporuje vo svojich riešeniach MS SQL Server 2012

Tlačový servis  /  23. 07. 2012, 00:00

Zákazníci budú môcť využiť rýchlejšiu analýzu podnikových dát

 

 

Spoločnosť Epicor Software Corporation, popredný dodávateľ softvérových riešení na riadenie podnikových procesov pre organizácie zo sektoru výroby, distribúcie, predaja a služieb, oznámila počas tohtoročnej konferencie partnerov Microsoftu (2012 Microsoft Worldwide Partner Conference, WPC) podporu pre Microsoft SQL Server 2012. Túto podporu poskytnú podnikové aplikácie Epicor ERP (systém pre plánovanie podnikových zdrojov, enterprise resource planning) a Epicor iScala.

 

ERP systém navrhnutý na podporu inovácií

SQL Server 2012 sme vyvinuli s cieľom poskytnúť zákazníkom vysoko výkonné dátové sklady, posilniť zabezpečenie a zlepšiť spracovanie kritických úloh,uviedol Eugene Saburi, vrchný riaditeľ pre marketing SQL Servera v spoločnosti Microsoft.Spoločnosť Epicor tradične dodáva ERP systémy postavené na MS SQL Serveri a zdieľa náš názor, že inovácie obsiahnuté v SQL Serveri 2012 budú predstavovať prínos pre organizácie všetkých veľkostí, od malých firiem po nadnárodné spoločnosti.

ERP riešenie Epicor predstavuje najmodernejšiu podobu ERP systémov. Systém bol uvedený na trh v roku 2008 a do dnešného dňa si ho zvolilo viac ako 3 000 zákazníkov v 63 krajinách; tieto firmy podnikajú napríklad v oblasti výroby, distribúcie, maloobchodu a služieb. Systém vychádza z architektúry Epicor True SOA, ktorá využíva rozhranie Microsoft. NET. Softvér je navrhnutý tak, aby poskytoval rozsiahlu flexibilitu, použiteľnosť a možnosť rýchlych úprav, ktoré podporujú integráciu medzi jednotlivými podnikovými aplikáciami aj spoluprácu viacerých podnikov. Tento prístup umožňuje zaistiť maximálnu dostupnosť informácií naprieč organizáciou. Zákazníkom systému Epicor ERP bude MS SQL Server 2012 všeobecne dostupný pravdepodobne tento rok v septembri.

 

Epicor iScala je ucelené riešenie vyvinuté pre firmy a ich pobočky s medzinárodnou pôsobnosťou, pre divízie a dcérske spoločnosti veľkých nadnárodných spoločností a pre veľké lokálne a regionálne firmy, ktoré majú značné požiadavky na vedenie obchodných transakcií so zahraničím. Medzi užívateľov napr. patria firmy podnikajúce v chemickom, farmaceutickom, strojárenskom a automobilovom priemysle, v oblasti elektroniky, spotrebného tovaru aj cestovného ruchu. Systém Epicor iScala poskytuje zákazníkom integrované riešenie pre ERP, dodávateľské reťazce, riadenie výroby (manufacturing execution systems, MES), riadenie projektov, servisné služby, mzdový systém a ďalšie funkcie. Všetko to vychádza z jednotnej architektúry rozhrania Microsoft .NET a webových služieb. Taktiež zákazníkom systému Epicor iScala bude MS SQL Server 2012 všeobecne dostupný pravdepodobne tento rok v septembri.

 

Záväzok ponúknuť rýchlejší Business Inteligence

Úloha databázových technológií sa v posledných rokoch výrazne zmenila. Inovácie, ako je MS SQL Server 2012, približujú databázy koncovému užívateľovi. Ten nie je pri práci s databázou ani zďaleka tak odkázaný na vopred naprogramované pohľady na dáta,uviedol Erik Johnson, viceprezident pre technologickú stratégiu v spoločnosti Epicor. Podporu pre SQL Server 2012 sme deklarovali na minuloročnej konferencii WPC 2011 a teraz plníme záväzok ponúknuť našim zákazníkom rýchlejšie fungovanie aplikácií Business Intelligence. Sada Epicor Enterprise Performance Management (EPM) poskytne zákazníkom vyšší výkon, dostupnosť a zabezpečenie aplikácií," dodáva Johnson. sme ponúkli množstvo technológií, ako je in-memory computing, teda spracovanie dát priamo v operačnej pamäti bez nutnosti pristupovať na úložisko, rýchly prieskum dát alebo ich vizualizácie. Dôležité je, že používatelia v podnikoch môžu pritom tieto pokročilé funkcie využívať bez toho, aby mali hlboké znalosti tradičných systémov a terminológie Business Intelligence.

 

 

Neprehliadnite: