OLYMPÍJSKY OHEŇ ZA SPOLOČNOSŤ SAMSUNG ELECTRONICS CZECH AND SLOVAK PONESÚ DETI Z NEZISKOVEJ ORGANIZÁCIE ORCHIDEA

Tlačový servis  /  18. 07. 2012, 00:00

Samsung odmeňuje lokálne neziskové organizácie s olympijským duchom účasťou na olympijskej štafete Londýn 2012.

 

Spoločnosť Samsung Electronics, svetový líder v oblasti spotrebnej elektroniky a súčasný partner štafety s olympijským ohňom Londýn 2012 (London 2012 Olympic Torch Relay), dnes predstavila svojich slovenských bežcov s olympijskou pochodňou tohtoročnej olympijskej štafety. Cieľom spoločnosti Samsung je povzbudiť všetkých, aby sa zapojili do najväčšej road show na svete a spravili tak z londýnskych hier 2012Olympijské hry všetkých. Samsung ambíciu ponúknuť nové a nezabudnuteľné zážitky všetkým ľuďom na svete prostredníctvom vlastnej inovatívnej a inteligentnej bezdrôtovej technológie.

 

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak umožnila zo Slovenska bežať s olympijským ohňom trom deťom z neziskovej organizácie Orchidea, aby tak z tejto obrovskej road show urobila celosvetový festival. Všetci účastníci štafety Londýn 2012 boli vybraní na základe rozsiahlej selekcie a osobného prispenia neziskovým organizáciám a preukázania olympijského ducha.

 

Keď som sa dozvedela, že pôjdem na olympiádu, bola som veľmi prekvapená, že vybrali práve mňa. Hrozne sa tam teším. Je to pre mňa veľká česť niesť olympijský oheň. Teším sa aj preto, že pôjdem do Londýna a aj preto, že asi budem v televízii, uviedla Jana Tománková z krízového centra neziskovej organizácie Orchidea.

 

Som veľmi rada, že sa môžem zúčastniť tohto projektu a niesť olympijský oheň na olympiáde v Londýne. Myslím, že to bude skvelé. Bojím sa len letu, pretože som lietadlom nikdy neletela. Napriek tomu sa tam strašne teším a nemôžem sa toho dočkať,uviedla Simonka Ťapušková z krízového centra neziskovej organizácie Orchidea.

 

Som veľmi hrdý a zároveň vďačný všetkým, ktorí mi umožnia let do Londýna, hlavného mesta Anglicka. Teším sa na olympiádu v Londýne, toto obrovské športové podujatie, a na beh štafety na 300 metrov voľným spôsobom. Tiež sa teším na let. Nikdy som neletel lietadlom, tak som veľmi rád, že sa mi to splní, uzavrel Jozef Boťanský z krízového centra neziskovej organizácie Orchidea.

 

Našim cieľom je spraviť z londýnskych hier 2012 Olympijské hry všetkých a potvrdením tejto ambície je to, že ľudí s určitými zásluhami hľadáme po celom svete. Olympijské hry boli vytvorené pre všetkých a vedúca technológia smartfónov Samsung povzbudzuje stále viac ľudí, aby sa zapojili a vychutnali si hry bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú a stali sa tak hybnou silou našej olympijskej kampane, povedal Sunny Hwang, viceprezident a riaditeľ oddelenia Global Sports Marketing spoločnosti Samsung Electronics.

 

70-dňová cesta olympijskej štafety cez územie Spojeného kráľovstva sa začala v sobotu 19. mája a zahŕňa mnohé kultúrne pamätihodnosti Veľkej Británie. Cieľom tejto 8 000 míľ (12 875 km) dlhej cesty naprieč 1 000 mestami a obcami je vyburcovať Veľkú Britániu a oficiálne otvoriť Olympijské hry Londýn 2012 slávnostným príchodom na olympijský štadión 27. júla.

 

 

Neprehliadnite: