Mediatel sa začlenil do skupiny FCR Media a má nové vedenie

Tlačový servis  /  18. 07. 2012, 00:00

Spoločnosť Mediatel v Českej republike a na Slovensku mení po siedmich rokoch vlastníka. V minulom týždni sa stala súčasťou medzinárodnej skupiny FCR Media a opúšťa tak skupinu European Directories. Novými konateľmi a výkonnými riaditeľmi spoločnosti boli menovaní Ľuboš Čipera a Pavel Smejkal.

 

 

"Je to pre nás vítaná zmena. Spoločnosti Mediatel v Českej republike a na Slovensku to umožní rozvíjať ďalej stratégiu zahájenú v minulom roku," hovorí Ľuboš Čipera. "Firma sa zameriava na poskytovanie komplexného on-line marketingu pre malých a stredných podnikateľov a touto cestou sa budeme uberať aj naďalej."

 

V rámci skupiny FCR Media získala spoločnosť Mediatel silné sesterské spoločnosti v Estónsku, Írsku, Litve a v Lotyšsku, čím sa celá skupina zaradila medzi popredných hráčov poskytovateľov lokálneho vyhľadávania v Európe. Pavel Smejkal vyjadril spokojnosť so zmenou vo vlastníctve spoločnosti. "Som veľmi rád, že sme sa stali súčasťou tak silnej a dynamickej skupiny, ktorá hľadá na európskom trhu stále nové príležitosti. S novým vlastníkom budeme môcť maximalizovať kvalitu služieb poskytovaných našim zákazníkom a naďalej upevňovať naše postavenie v oblasti poskytovania služieb on-line marketingu a produktov. "

 

Nie plánované žiadne zmeny, ktoré by akokoľvek ovplyvnili chod spoločnosti, ani zmluvy s klientmi. Taktiež meno spoločnosti zostáva rovnaké a neplánujú sa ani žiadne zmeny v už začatej stratégii. Produktové portfólio sa naďalej bude rozširovať a bude flexibilne reagovať na potreby zákazníkov.

 

 

 

Neprehliadnite: