Multihosting od Webhosting Inet.sk sa oplatí

Redakcia Inet.sk  /  04. 07. 2012, 00:00

Hľadáte kvalitný webhosting? Tak už ďalej nehľadajte a využite náš cenovo výhodný multihosting. Máme dlhoročné skúsenosti, veľmi dobré ceny a spolupracujeme len s overenými partnermi. Neveríte? Prečítajte si viac v našom článku.

Čo je to multihosting?

Multihosting Vám umožňuje využívať Váš predplatený priestor (takzvaný webhosting) viacerými doménami. Takže ak máte napríklad 10 domén, nemusíte si ku každej kupovať samostatný webhosting, ale bude Vám stačiť len jeden. Vďaka tomu výrazne ušetríte na prevádzke Vašich domén a takto ušetrené peniaze môžete napríklad investovať do marketingu.

Multihosting od Webhosting Inet.sk

Webhosting Inet.sk ponúka multihosting už niekoľko rokov, pričom všetky existujúce produkty sa dajú použiť na multihosting. To znamená, že multihosting môžete napríklad využívať už od najlacnejšieho webhostingu, ktorý stojí len 12 € (14,40 € s DPH) ročne. K zakúpenému priestoru potom stačí pridať ďalšie domény cez službu Pridanie domény. Táto služba je spoplatnená sumou 4,8 € (5,76 € s DPH) ročne, avšak u nás sa každý webhosting viaže ku konkrétnej doméne, takže pri prvej doméne nemusíte platiť poplatok za pridanie domény.

Ak sa teda rozhodnete  u nás prevádzkovať svojich 10 domén, zaplatíte raz 12 € za samotný webhosting a deväťkrát po 4,8 € za ostatné domény, ktoré budú tento webhosting využívať. Spolu Vás to vyjde len 55,2 € (66,24 € s DPH) ročne, čo je len 4,6 € (5,52) mesačne.

Ak Vás naša ponuka oslovila, stačí už len objednať.

Neprehliadnite: