Slovenské telekomunikácie pripravujú zmenu korporátnej značky a loga

Peter Polakovič  /  05. 12. 2003, 00:00

NOVINKA / Slovenské telekomunikácie sa v súčasnosti pripravujú na rebranding - zmenu korporátnej značky a loga. "V tejto chvíli ST nebudú konkretizovať nové meno spoločnosti, jej logo, ani časovú perspektívu tejto zmeny. Verejnosť, médiá, klientov, zákazníkov a širokú verejnosť budeme o našich zámeroch včas informovať," povedal pre Inet.sk Radoslav Bielka, hovorca ST.

(novinka je aktuálna informácia skladajúca sa najmä z nadpisu a anotácie k článku)

ST teda pripravujú rebranding a všetko včas prezradia. Na tomto mieste si iba dovolím vyjadriť domienku, že nový názov by mohol byť Slovak Telecom, alebo T-Telecom. Určite sa ale včas dozvieme všetky ďaľšie informácie a ich nájdete na Inet.sk.

Aktualizácia: Túto novinku sme uverejnili v prvej polovici októbra. V závere novembra sme sa ST spýtali, či sa bude rebranding realizovať od 1.1.2004 a nový nazov ST bude Slovak Telekom. Stanovisko ST z 21.11., ktoré nám zaslal Radoslav Bielka, hovorca ST, je nasledovné: "ST sa v súčasnosti pripravujú na zmenu korporátnej značky a loga (rebranding). V tejto chvíli však nebudeme konkretizovať nové meno spoločnosti, jej logo, ani časovú perspektívu tejto zmeny. Verejnosť / klientov / zákazníkov / širokú verejnosť budeme o našich zámeroch včas informovať."

Čo hovoríte na rebranding ST?

Neprehliadnite: