TEMPEST - 20 rokov technológií

Tlačový servis  /  02. 07. 2012, 00:00

TEMPEST sa za dvadsať rokov pôsobenia na trhu prepracoval medzi najväčších poskytovateľov IT služieb v krajine. Manažéri spoločnosti vidia za úspechmi firmy najmä ľudí, kvalitnú prácu a zodpovedné rozhodnutia.

 

 

TEMPEST začali v roku 1992 budovať ľudia z akademického prostredia. Pomocou svojich vedomostí a citu pre rozhodnutia i výber ľudí začali firmu orientovať na služby a pridanú hodnotu. Na prelome milénia bol TEMPEST etablovaným hráčom v informatike, ktorý poskytoval služby významným podnikom a rezortom. Počas prvej i druhej dekády TEMPEST rástol z pohľadu výsledkov i ľudských zdrojov. Kľúčovým akcelerátorom firmy bolo spojenie spoločností TEMPEST a UNIT v roku 2005, ktoré firmu posunulo medzi lídrov. Počas posledných piatich rokov TEMPEST rástol tak, že ho Deloitte dvakrát ocenil 4. priečkou v kategórií „Big 5“ - rebríček najrýchlejšie rastúcich IT spoločností z centrálnej Európy s tržbami nad 25 miliónov eur. Ročné tržby TEMPEST-u sú dnes porovnateľné s tržbami nadnárodných poskytovateľov IT, ktorí pôsobia na Slovensku. Tím firmy v súčasnosti tvorí 250 ľudí, ktorí disponujú komplexnou množinou odborných kompetencií. TEMPEST-u dôveruje viac ako 200 firiem a organizácií z takmer všetkých komerčných odvetví i verejnej správy.

 

"Keď sme firmu zakladali nikto z nás netušil, že tu budeme aj o 20 rokov. Verili sme však, že IT má zmysel a že vytvoríme tím, odhodlaný niečo budovať. TEMPEST sú ľudia. Vynikajúci, zohratí technológovia, obchodníci a manažéri, ale aj priatelia. Títo ľudia vytvorili jedného z najväčších poskytovateľov IT služieb na Slovensku," komentuje 20 rokov spoločnosti Peter Kotuliak, predseda dozornej rady a jeden zo zakladateľov TEMPEST-u.

 

Silné technologické zázemie, silná orientácia na zákazníka, zdravé vzťahy na všetkých úrovniach a dlhodobé rozvážne riadenie firmy sú spoločným menovateľom dnešného úspešného TEMPEST-u. Sme radi, že vďaka dôvere, kvalitnej práci a zodpovednému podnikaniu prinášame 20 rokov technológie a služby, ktoré pomáhajú našim zákazníkom rásť,“ hodnotí pôsobenie

TEMPEST-u Peter Krásny, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva.

Neprehliadnite: