Webhosting Inet.sk: Veľké zníženie cien

Tlačový servis  /  02. 07. 2012, 00:00

Slovenská internetová spoločnosť Inet.sk, s. r. o. dnes oznámila zníženie cien niektorých jej služieb pri projekte Webhosting Inet.sk.

Zníženie cien sa týka služieb Presmerovanie domény a Pridanie domény. Pri obidvoch službách bola cena znížená na 4,80 € bez DPH ročne, čo je 5,76 € s DPH ročne. Zároveň došlo k zrušeniu služby Alias domény, ktorá bola nahradená službou Pridanie domény. Táto zmena pomohla sprehľadniť ponuku Webhosting Inet.sk a to najmä v prípade multihostingu. Ten sa v dnešnej dobe teší veľkej obľube, preto je logické, že sa spoločnosť Inet.sk, s. r. o. rozhodla svoju ponuku multihostingu ešte viac zvýhodniť.

Multihosting je možné využívať pri všetkých produktoch Webhosting Inet.sk, takže jeho uvádzacia cena začína na 1 € bez DPH mesačne (1,20 € s DPH). Zaujímavým faktom je, že spoločnosť Inet.sk, s. r. o. nijako neobmedzuje počet domén, ktoré využívajú predplatený priestor.

Spoločnosť Inet.sk, s. r. o. vznikla v prvej polovici roku 2010. Jej služby cez značku Webhosting Inet.sk aktuálne využíva už takmer 1500 spokojných klientov. Medzi nich patria aj spoločnosti ako Heineken Slovensko, 02, SHP GROUP a mnoho iných.

Neprehliadnite: